downhiil 88 Napisano Marzec 13, 2021 źle traktuje moją wybrankę i źle traktowałem i chyba mnie nienawidzi trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 13, 2021 To dlaczego tak robisz? Co to ma wspólnego z miłością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 120 Napisano Marzec 13, 2021 6 minut temu, downhiil napisał: źle traktuje moją wybrankę i źle traktowałem i chyba mnie nienawidzi trochę Określ się chłopie bo ja już tracę cierpliwość ,a co dopiero Ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 13, 2021 Zaskoczyłeś czytelników. Jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 13, 2021 9 minut temu, downhiil napisał: źle traktuje moją wybrankę i źle traktowałem i chyba mnie nienawidzi trochę No to na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 13, 2021 25 minut temu, Cisza napisał: To dlaczego tak robisz? Co to ma wspólnego z miłością? nie umiem postępować z kobietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 120 Napisano Marzec 13, 2021 50 minut temu, downhiil napisał: nie umiem postępować z kobietami Każda kobieta jest inna .Myślę ,że masz problem z podejmowaniem decyzji .Tyle myślisz i piszesz o Niej ,ale raz ,że Ją kochasz ,raz że coś czujesz, raz ,że masz dość ,raz ,że Ona Cię kocha ,raz że nie .Zgoda sytuacja nie jest łatwa ,ale może Ona czuje Twoje zdenerwowanie ,więc po co tkwić w takim pacie .Przeanalizuj sytuację ,podejmij decyzję, ułóż plan i zacznij realizować od poniedziałku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 13, 2021 Przed chwilą, Sofi napisał: Każda kobieta jest inna .Myślę ,że masz problem z podejmowaniem decyzji .Tyle myślisz i piszesz o Niej ,ale raz ,że Ją kochasz ,raz że coś czujesz, raz ,że masz dość ,raz ,że Ona Cię kocha ,raz że nie .Zgoda sytuacja nie jest łatwa ,ale może Ona czuje Twoje zdenerwowanie ,więc po co tkwić w takim pacie .Przeanalizuj sytuację ,podejmij decyzję, ułóż plan i zacznij realizować od poniedziałku. byle nie było za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 120 Napisano Marzec 13, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: byle nie było za późno Nie nastawiaj się negatywnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Marzec 13, 2021 Już jest za późno bo jakieś tam zainteresowanie, spojrzenia x czasu żre żre a z braku działania pada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 13, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: nie umiem postępować z kobietami Jak z ludźmi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kusicielka 32 Napisano Marzec 13, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: źle traktuje moją wybrankę i źle traktowałem i chyba mnie nienawidzi trochę Inny ją pocieszy, skoro Ty nie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna jo 18 Napisano Marzec 13, 2021 2 godziny temu, downhiil napisał: źle traktuje moją wybrankę i źle traktowałem i chyba mnie nienawidzi trochę ale dlaczego ?? ona pewnie tez sobie zadaje to pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 14, 2021 13 godzin temu, downhiil napisał: nie umiem postępować z kobietami Nie to, że nie umiesz. Raczej robisz tak celowo. Nie bardzo liczysz się z jej uczuciami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach