Nati20206 11 Napisano Marzec 15, 2021 Miałam stosunek 30 stycznia. 26 lutego robiłam betę hcg w przychodni w małym miasteczku i wyszło <1.10mlU/ml. Testy ciążowe niby negatywne ale po czasie troszke wychodza blade kreski...czytałam że u innych też tak było u były w ciąży. Zamiast miesiączek mam tylko plamienia, żyły na piersiach i brodawkach i na podbrzuszu, tkliwe sutki troszkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Marzec 15, 2021 Beta i testy wskazują, że nie jesteś w ciąży. Po czasie przewidzianym w ulotce testu ciążowego, jest on niewiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Marzec 15, 2021 (edytowany) Powtórz bete jeszcze raz. Będziesz miała pewność. A co do testu. Nie powinno się odczytywać wyniku po upływie pięciu minut. Jednak sama po sobie wiem, że ciężko stosować się do tych wytycznych jak bardzo pragnie się maleństwa, gdyż tam w głowie głosik się odzywa " a może coś się pojawiło". Kiedy miałaś miesiączkę w styczniu i ile trwają Twoje cykle? Edytowano Marzec 15, 2021 przez Migotka95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nati20206 11 Napisano Marzec 15, 2021 1 godzinę temu, Migotka95 napisał: Powtórz bete jeszcze raz. Będziesz miała pewność. A co do testu. Nie powinno się odczytywać wyniku po upływie pięciu minut. Jednak sama po sobie wiem, że ciężko stosować się do tych wytycznych jak bardzo pragnie się maleństwa, gdyż tam w głowie głosik się odzywa " a może coś się pojawiło". Kiedy miałaś miesiączkę w styczniu i ile trwają Twoje cykle? Ostatnie plamienie mialam 16 stycznia. Bete robiłam 11 lutego i 26 lutego. Stosunek jednak miałam na początku stycznia a nie na końcu, pomyliłam, się. Cykle trwają z 5/6 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaugthyBitch 180 Napisano Marzec 16, 2021 6 godzin temu, Nati20206 napisał: Ostatnie plamienie mialam 16 stycznia. Bete robiłam 11 lutego i 26 lutego. Stosunek jednak miałam na początku stycznia a nie na końcu, pomyliłam, się. Cykle trwają z 5/6 dni. Cykl nie może trwać 5/6 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nati20206 11 Napisano Marzec 16, 2021 3 godziny temu, NaugthyBitch napisał: Cykl nie może trwać 5/6 dni. Znaczy co 30 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Marzec 16, 2021 12 godzin temu, Nati20206 napisał: Miałam stosunek 30 stycznia. 26 lutego robiłam betę hcg w przychodni w małym miasteczku i wyszło <1.10mlU/ml. Testy ciążowe niby negatywne ale po czasie troszke wychodza blade kreski...czytałam że u innych też tak było u były w ciąży. Zamiast miesiączek mam tylko plamienia, żyły na piersiach i brodawkach i na podbrzuszu, tkliwe sutki troszkę... Znowu ty? Nie jesteś w ciąży, zrozum to. Beta wyszła poniżej 5 a to oznacza, że !nie jesteś! w ciąży. Test ciążowy po 5 minutach jest niewiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nati20206 11 Napisano Marzec 16, 2021 Dzis zrobiłam test i pojawiła się ledwo widoczna blada kreska od razu. Na drugim nie. Robiłam 2 testy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Marzec 16, 2021 1 godzinę temu, Nati20206 napisał: Dzis zrobiłam test i pojawiła się ledwo widoczna blada kreska od razu. Na drugim nie. Robiłam 2 testy. Jak faktycznie byś zaszła w ciążę w styczniu, to beta była by o wiele, wiele wyższa, a testy pozytywne z grubą kreską, a nie bladą. Może masz po prostu problemu hormonalne. Ja bym poszła do ginekologa, bo ciążę możesz wykluczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach