bbcw 4 Napisano Marzec 17, 2021 Jak w temacie, po czym poznać, że facet jest zainteresowany dziewczyną? Jak to wygląda z perspektywy faceta bardziej śmiałego i mniej? Co będzie robił zainteresowany facet, a czego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbcw 4 Napisano Marzec 17, 2021 Przed chwilą, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Może opisz konkretnie jak się zachowuje ten facet, którego podejrzewasz o zainteresowanie Tobą Chciałabym wiedzieć, czy są jakieś takie uniwersalne gesty/ rzeczy itp które facet jest w stanie napisać, powiedzieć, zrobić jak jest zainteresowany. Nie mam akurat nikogo konkretnego na mysli. Jak Ty sie zachowujesz, kiedy zdajesz sobie sprawe z tego, że poznałes fajną dziewczyne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbcw 4 Napisano Marzec 17, 2021 2 minuty temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Czy są uniwersalne gesty? To za każdym razem jest indywidualna sytuacja, w oparciu o tło dotyczące tej ewentualnej kobiety i mnie, nastrój i wiele innych rzeczy. Poza tym muszę czuć, że zależy mi na tym żeby się do niej zbliżyć; jak to czuję, to samo idzie Bardziej jak działasz, co robisz, jak chcesz jej zaimponować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 17, 2021 9 minut temu, bbcw napisał: Chciałabym wiedzieć, czy są jakieś takie uniwersalne gesty/ rzeczy itp które facet jest w stanie napisać, powiedzieć Kiedy nienaturalnie zaczyna Ci słodzić to coś jest na rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 17, 2021 jak jest zainteresowany nie trzeba się poznawać i domyślać sam wychodzi z inicjatywą i nie daje ci spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 17, 2021 Kiedyś, gdy mi się ktoś podobał, to byłem wobec tej osoby bardzo zdystansowany, żeby tylko się nie domyśliła. Teraz mówię wprost i domyślać się nie trzeba. Osobę zainteresowaną Tobą poznasz po tym, że słucha uważnie, zwraca się w Twoją stronę, odzwierciedla Twoje gesty. Ale to jeszcze nie znaczy, że jest zakochana. Pożądanie, pociąg poznasz po rozszerzonych źrenicach, wyprostowanej postawie, rozstawionych nogach (gesty kogucika) i tym, że ta osoba dąży do tego, by Cię przypadkowo dotknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbcw 4 Napisano Marzec 17, 2021 Teraz trudniejsze pytanie, jak zainteresowany facet w dobie covida, gdzie wszystko toczy się przez neta będzie się zachowywał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Marzec 17, 2021 (edytowany) Zakochany facet będzie dużo patrzył w oczy, albo otwarcie albo skrycie. Generalnie przyłapiesz go na gapieniu się na ciebie w każdym dogodnym momencie. Facet kocha i pożąda oczami to jest fundamentalną prawda o nich. Przy czym jak tylko go podniecasz to skupi się głównie na taksowkaniu ciała jak cię kocha będzie patrzył na twarz na resztę zetknie. Edytowano Marzec 17, 2021 przez Lilay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 17, 2021 zaprosi cie na kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Marzec 17, 2021 32 minuty temu, bbcw napisał: Jak w temacie, po czym poznać, że facet jest zainteresowany dziewczyną? Jak to wygląda z perspektywy faceta bardziej śmiałego i mniej? Co będzie robił zainteresowany facet, a czego nie? Bardziej śmiały podejdzie to naturalne a ten mniej śmiały będzie pisał ogłoszenie na spotted 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 17, 2021 11 minut temu, Pocahontaz napisał: O fak, to mój szef Rozumiem, że szef na Ciebie leci, a nie ja jestem Twoim szefem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 17, 2021 (edytowany) 18 lat i myśli jak ja ja można downhill ? Z karatów bierz przykład głupku Edytowano Marzec 17, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Marzec 17, 2021 Też mnie to bardzo ciekawi Ja wciąż nie potrafię ogarnąć facetów. Gdy mi się wydaje, że jest zainteresowany, to okazuje się, że wcale nie, a gdy wydaje mi się, że nie jest, to wtedy okazuje się, że coś jest na rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach