Johnny22 3 Napisano Marzec 20, 2021 Dziewczyny bardzo proszę o pomoc,mam nadzieję,że licznie odpowiecie. Podoba mi się pewna dziewczyna,ona jest bardzo wycofana,raz potrafi ze mną normalnie porozmawiać i patrzeć się cały czas na mnie,a raz całkowicie mnie zlewa. Wpadłem na pomysł czy nie zostawić jej kwiatka za wycieraczką samochodu oczywiście z bilecikiem , z którego się dowie,że to ode mnie. Osobiście jakbym jej dał to się speszy,a ja chce dozować napięcie. Jak Wy byście zareagowały na takie coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 20, 2021 very romantic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johnny22 3 Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, Sofi napisał: very romantic @sofi Ja z nią razem pracuje,akurat ja jutro mam wolne a chce specjalnie przyjechać i to zrobić,mam nadzieję,że nie uzna mnie za psychopatę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, Johnny22 napisał: @sofi Ja z nią razem pracuje,akurat ja jutro mam wolne a chce specjalnie przyjechać i to zrobić,mam nadzieję,że nie uzna mnie za psychopatę xd ...no wiesz...zależy co będzie w liściku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johnny22 3 Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, Sofi napisał: ...no wiesz...zależy co będzie w liściku... @sofi chce jej tylko życzyć miłego wieczoru i oczywiście się podpisać,na drugi dzień będziemy się widzieć w pracy. Chyba że może masz pomysł co napisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 175 Napisano Marzec 20, 2021 34 minuty temu, Johnny22 napisał: Dziewczyny bardzo proszę o pomoc,mam nadzieję,że licznie odpowiecie. Podoba mi się pewna dziewczyna,ona jest bardzo wycofana,raz potrafi ze mną normalnie porozmawiać i patrzeć się cały czas na mnie,a raz całkowicie mnie zlewa. Wpadłem na pomysł czy nie zostawić jej kwiatka za wycieraczką samochodu oczywiście z bilecikiem , z którego się dowie,że to ode mnie. Osobiście jakbym jej dał to się speszy,a ja chce dozować napięcie. Jak Wy byście zareagowały na takie coś ? To bardzo dobry pomysł, jeżeli nie jest pewna Twoich uczuć, taki gest powinien ją przekonać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johnny22 3 Napisano Marzec 20, 2021 8 minut temu, Miaina napisał: To bardzo dobry pomysł, jeżeli nie jest pewna Twoich uczuć, taki gest powinien ją przekonać:) @Miaina no albo w lewo albo w prawo,albo się ucieszy albo mnie wyśmieje i to będzie koniec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Marzec 20, 2021 Pomysł może fajny ale jeszcze trzeba mieć pewność że tylko ona tym samochodem jeździ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johnny22 3 Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, LenaN napisał: Pomysł może fajny ale jeszcze trzeba mieć pewność że tylko ona tym samochodem jeździ 100 %|widziałem jak do niego wsiadała,poza tym razem pracujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, Johnny22 napisał: 100 %|widziałem jak do niego wsiadała,poza tym razem pracujemy Jeśli jesteś pewny bo różnie bywa .Najpierw się upewnij chociaż nie wiem czy to dobry pomysł .Sam chyba ją lepiej znasz jak razem pracujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johnny22 3 Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, LenaN napisał: Jeśli jesteś pewny bo różnie bywa .Najpierw się upewnij chociaż nie wiem czy to dobry pomysł .Sam chyba ją lepiej znasz jak razem pracujecie Ale nie wiesz czy dobry pomysł te kwiaty czy to,że jestem pewny tego samochodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Marzec 20, 2021 Głupi pomysł, kobiety lubią romantyków ale tylko w książkach i filmach. W rzeczywistości nie przepadają za nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Marzec 20, 2021 Do tego wątpię by była wycofana a raczej czeka aż wreszcie się ruszysz. To ty interpretujesz to jako wycofanie. Nie wiadomo kiedy jej się znudzi czekanie aż coś zrobisz. Raczej nie będzie za długo czekać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Marzec 20, 2021 7 minut temu, Johnny22 napisał: Ale nie wiesz czy dobry pomysł te kwiaty czy to,że jestem pewny tego samochodu? Zależy od tej kobiety może nie lubi takich scen trudno powiedzieć. Trochę to ryzykowne lepiej przemyśl wszystko za i przeciw bo może to przynieść inny efekt niż oczekujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 20, 2021 Super pomysł, taki filmowy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Marzec 20, 2021 Nie jest zbyt ważne co zrobisz byle zbyt głupie czy kłopotliwe dla niej nie było. Ważniejsze jest samo działanie skoro ona okazuje ci swoje zainteresowanie. Nie dzieł włosa na czworo, tym to już ona się zajmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 175 Napisano Marzec 20, 2021 49 minut temu, Johnny22 napisał: @Miaina no albo w lewo albo w prawo,albo się ucieszy albo mnie wyśmieje i to będzie koniec... Przecież nie prosisz ją o rękę, tylko życzysz miłego wieczoru. Za co tu wyśmiewać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johnny22 3 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, Miaina napisał: Przecież nie prosisz ją o rękę, tylko życzysz miłego wieczoru. Za co tu wyśmiewać? Gorzej jeśli się speszy,że ma takie coś za wycieraczką i uzna,że to przegięcie pały,nie wiem czy jej się to spodoba czy ją to wkur.i,to jest akcja idź na całość 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Marzec 20, 2021 8 minut temu, Johnny22 napisał: Gorzej jeśli się speszy,że ma takie coś za wycieraczką i uzna,że to przegięcie pały,nie wiem czy jej się to spodoba czy ją to wkur.i,to jest akcja idź na całość Żeby coś takiego zrobić to najpierw trzeba mieć pewność że nie sprawi się tej osobie problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 175 Napisano Marzec 20, 2021 10 minut temu, Johnny22 napisał: Gorzej jeśli się speszy,że ma takie coś za wycieraczką i uzna,że to przegięcie pały,nie wiem czy jej się to spodoba czy ją to wkur.i,to jest akcja idź na całość Gdyby to była bomba to owszem przegiąłbyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 175 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, LenaN napisał: Żeby coś takiego zrobić to najpierw trzeba mieć pewność że nie sprawi się tej osobie problemu Jaki problem? Bosz, biedny kwiatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Marzec 20, 2021 12 minut temu, Miaina napisał: Jaki problem? Bosz, biedny kwiatek Każdy ma prawo myśleć inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 175 Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, LenaN napisał: Każdy ma prawo myśleć inaczej Jasne, kwiatek myśli że nie chce być problemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Marzec 20, 2021 4 minuty temu, Miaina napisał: Jasne, kwiatek myśli że nie chce być problemem Widać że nie rozumiemy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 175 Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, LenaN napisał: Widać że nie rozumiemy się Bicie piany kwiatkiem Lecą, bo muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Marzec 20, 2021 4 minuty temu, Miaina napisał: Bicie piany kwiatkiem Lecą, bo muszę Nie odpowiadam na głupie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 2 godziny temu, Misiowie puszyści napisał: Głupi pomysł, kobiety lubią romantyków ale tylko w książkach i filmach. W rzeczywistości nie przepadają za nimi. Dokładnie, one chcą orgazmu a nie kwiatów. Lady S, potwierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 20, 2021 Ludzie ,naprawdę dostać kwiatka to problem? będziecie za czas jakiś konsultować czy podrapać się po dupie. Miły wieczór to by był z Tobą . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 765 Napisano Marzec 20, 2021 (edytowany) Spoko, o ile nie uszkodzi wycieraczki. w sumie troche dziwne, bo jeżeli to drapiaca roza z kolcami, wiatr zawieje i porysuje lakier to moze nie byc zachwycona moze kwiatek osobiście jej daj do ręki patrzac w oczy? A karteczka tez moze wyfrunac i pomyślisz, że Ona nie chce, a wiatra ja porwie. I moze to być nieskuteczny sposób nawiązania kontaktu. Edytowano Marzec 20, 2021 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady S 93 Napisano Marzec 20, 2021 2 godziny temu, Druhu napisał: Dokładnie, one chcą orgazmu a nie kwiatów. Lady S, potwierdzi Chciałabym orgazm wśród kwiatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach