wariete 73 Napisano Marzec 24, 2021 1 minutę temu, pomoczdziewczyna napisał: Jaki to ma sens? Szaleje a jak przychodzi powazna rozmowa to nie? Poważna rozmowa? Przecież wy nie rozmawiacie. To Ty pytasz czy Cię kocha. Napierasz na nią. Im bardziej naskakujesz tym ona mocniej się zamyka. Takie są młode kobietki w tej dziedzinie życia i nie przeskoczysz tego. Idę, pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomoczdziewczyna 0 Napisano Marzec 24, 2021 pytanie jak widzi ta znajomosc to pytanie czy mnei kocha? zapytalem raz, nie, chcialem sie zdystansowac to nie da mi tego zrobic. Kto napiera ten napiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 24, 2021 2 minuty temu, pomoczdziewczyna napisał: Jaki to ma sens? Szaleje a jak przychodzi powazna rozmowa to nie? Jak się źle zacznie to tak jest ,wpada się w jakąś rolę ,którą ciężko nazwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomoczdziewczyna 0 Napisano Marzec 24, 2021 a myslisz, ze tak nie robie? przeczytaj dokladnie temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomoczdziewczyna 0 Napisano Marzec 24, 2021 a w ogole tak z innej beczki, po co mam nadal sie starac skoro powiedziala- "chce przyjaciela" zniechęciła mnie do siebie tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 24, 2021 10 minut temu, malinka 123 napisał: Nie zapominajcie że oprócz tego naszą codzienność stanowi także np wspólne śniadanie, wyjście, wspólny obiad lub kolacja, no i prysznic, oglądanie tv, czasami sobie pomilczcie Ma inwestować swój czas i pieniądze w kobietę, która nie chce związku z nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weekend1 2 Napisano Marzec 24, 2021 bo masturbacja jej nie wystarcza + szuka betamirkomatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach