NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Znowu usunęli. Mi się przyjemnie rozmawiało, jak ktoś chce kontynuować - zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 5 minut temu, Pocahontaz napisał: ciekawe kto usuwa... Jeszcze się okaże że sama usuwasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: Nie umiem, a czasem bym nawet chciała niektóre spamy usunąc Haha, no jasne Sorry, jeśli ja też czasem pospamuje - lubię tutaj coś popisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 4 minuty temu, Pocahontaz napisał: A pisz, to Twój temat No właśnie - kto częściej oszukuje na portalach randkowych (w kwestii wyglądu)? Faceci czy kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 1 minutę temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: Jak oszukują ? Wstawiają zretuszowane zdjęcia, odejmują sobie kg itd... Faceci najczęściej sobie wzrost dodają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 6 minut temu, Pocahontaz napisał: ja nawet filtra nie dodaje, nic, zawsze "gołe" foto prosto z tel Raz że nie znam sie na tych rpzerobkach, 2 że wychodzą mam wrażenie dużo gorzej niż oryginał No ja jak pisałem w poprzednim temacie - na portalu randkowym też daje gołe zdjęcie (w sensie bez filtrów), ale w ubraniu. Uważam że nie należy eksponować klaty na takich zdjęciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: Zdecydowanie nie. Ja daje twarz głównie i sylwetke. Czyli totalny casual. Ja staram się zrobić takie, żeby nie zdradzać za bardzo sylwetki. Nie lubię kiedy na takich portalach jestem oceniany przez pryzmat umięśnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Czepek nad Bałtykiem napisał: Dlaczego ? Można co się chce dodawać hahah Móc, można, ale niekoniecznie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 10 minut temu, Pocahontaz napisał: Zdecydowanie nie. Ja daje twarz głównie i sylwetke. Czyli totalny casual. Skoro bywasz na siłowni, to muszę cię spytać - wolisz mniejszych facetów, czy raczej umięśnionych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Wbrew pozorom, to u mnie na 1 miejscu jest u faceta inteligencja. Mega mnie to kreci w facetach. OCzywiście dobra sylwetka nie zaszkodzi, ale podobali mi się faceci, któzy nie chodzili pasjami na siłownie, podobali sie "miesniacy", a też nieco grubsi (nie otyli!) , ale wzystkich łączylo jedno: intelekt i można było pogadac na wiele tematów. Rozumiem. No cóż, ze mną można pogadać na wiele tematów, ale nie sądzę żebym wiele o nich powiedział Ale to dobrze że potrafisz dostrzec wnętrze człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady S 93 Napisano Marzec 25, 2021 Inteligencja dodaje mnóstwo atrakcyjności. I wtedy już nieważne czy ma duży nos, czy krzywe zęby - ważne, że można się ogrzać w blasku kogoś o bystrym, ciętym umyśle. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: No bez rozmowy i czucia się ze soba swobodnie ani rusz. Wygląd to oże nie dodatek, bo nie można tego aż tak marginalizować, ale to zdecydowanie za mało żebym się zakochała. Tak kiedyś usłyszałem od jednej dziewczyny, że dobry wygląd daje duże szanse na randkę/jednonocne spotkanie. Ale to inteligencja przyciąga kobietę tak, że decyduje się zostać z mężczyzną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: Ja nielubie niskich facetów bleee Dlaczego blee od razu? I jaki to dla ciebie niski? Edytowano Marzec 25, 2021 przez NieprzejrzeniePrzejrzysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 3 minuty temu, Lady S napisał: Inteligencja dodaje mnóstwo atrakcyjności. I wtedy już nieważne czy ma duży nos, czy krzywe zęby - ważne, że można się ogrzać w blasku kogoś o bystrym, ciętym umyśle. To było bardzo głębokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 25, 2021 4 minuty temu, NieprzejrzeniePrzejrzysty napisał: Ale to dobrze że potrafisz dostrzec wnętrze człowieka. Przecież ona ci makaron nawija, a ty naiwny wierzysz, choć ci tłumaczyłem jak to działa. Spróbuj jej wysłać siebie na zdjęciu i nie spodobaj się, to zobaczysz ile są warte te wnętrza, inteligencje, blaski i cięte umysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: U faceta. U kobiety faceci mniej na IQ patrzą. Oj zdziwilabyś się. Działa to podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Przecież ona ci makaron nawija, a ty naiwny wierzysz, choć ci tłumaczyłem jak to działa. Spróbuj jej wysłać siebie na zdjęciu i nie spodobaj się, to zobaczysz ile są warte te wnętrza, inteligencje, blaski i cięte umysły. Może inaczej, tak jak Pocahontaz napisała: 6 minut temu, Pocahontaz napisał: Wygląd to oże nie dodatek, bo nie można tego aż tak marginalizować Po prostu wygląd to pierwsza "bariera" spotkania. Jak nie jest odpychający to wtedy reszta nabiera znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady S 93 Napisano Marzec 25, 2021 3 minuty temu, Druhu napisał: Przecież ona ci makaron nawija, a ty naiwny wierzysz, choć ci tłumaczyłem jak to działa. Spróbuj jej wysłać siebie na zdjęciu i nie spodobaj się, to zobaczysz ile są warte te wnętrza, inteligencje, blaski i cięte umysły. Z makaronu na Twoich uszach można zrobić tyle porcji spaghetti, że może w końcu mogłabym się porządnie najeść. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, NieprzejrzeniePrzejrzysty napisał: Może inaczej, tak jak Pocahontaz Przecież ona czyta Blankę Lipińską i myśli, że ta pisarka jest intelektualistką. Na kogo ty się powołujesz, człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Przecież ona czyta Blankę Lipińską i myśli, że ta pisarka jest intelektualistką. Na kogo ty się powołujesz, człowieku Po prostu uważam że to co napisała ma sens, to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Czepek nad Bałtykiem napisał: A ja sobie teraz wyobrażam jak z pięści walisz kotarbe w ryj ale bys mu z takiej wielkiej buły przypierdzielil szok Proszę cię, nie biję ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 25, 2021 4 minuty temu, Pocahontaz napisał: No i po co kłamiesz jełopie. Jest odkłądnie odwrotnie- to ty i wciskałes, ze lipińska to intelektualistka a ja cie wyśmiałam. spadówa Jeszcze wczoraj chciałaś Barona, bo bogaty i pięknie śpiewa i wreszcie byłabyś rozpoznawalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 9 minut temu, Pocahontaz napisał: No i po co kłamiesz jełopie. Jest odkłądnie odwrotnie- to ty i wciskałes, ze lipińska to intelektualistka a ja cie wyśmiałam. spadówa Mówiłaś ostatnio że masz sprzęt do ćwiczeń w domu, mogę spytać jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Czepek nad Bałtykiem napisał: Kotarba to nie człowiek tylko gnida Mimo to - nie, mam zasadę że nie chcę bić ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: 2 sztangi: gryf prosty i łamany. Wolne ciężary - około 50-55 kg, może wiecej, ale nie wszystko da się zalożyc na gryf Hantelki do tego. Gumy oporowe. W sumie tyle. wystarcza mi to aktualnie, ale w kazdej chwili jestem gotowa coś dokupic. O ile nie wroce na siłkę po lockdownie. Kawał sprzętu! U mnie podobnie, z tym że trochę więcej ciężaru mam. No i mam ławeczkę do wyciskania - ale sąsiedzi nie lubią jak z niej korzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 13 minut temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: Naprawdę tyle kilo podnosisz ? Na nogi pewnie podniesie Zresztą nie musi na raz wszystkiego używać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 25, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: Biodrami podnosze Więcej masz w pasie od Andzi bercika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Biodrami podnosze Dla mnie te 50kg to dobre obciążenie na ćwiczenia mięśni ramion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 25, 2021 1 minutę temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: Ja to max 12 kg na sztandze To i tak bardzo dużo jak na kobietę o twojej wadze! Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kage 3 Napisano Marzec 25, 2021 1 godzinę temu, NieprzejrzeniePrzejrzysty napisał: Ja staram się zrobić takie, żeby nie zdradzać za bardzo sylwetki. Nie lubię kiedy na takich portalach jestem oceniany przez pryzmat umięśnienia Niekoniecznie tak jest. Ja na przykład zwracam dużą uwagę na sylwetkę u kobiety, ale traktuję to także jako cechę charakteru, bo to, że ćwicząca kobieta wygląda seksownie to jedno, ale doprowadzenie do takiej sylwetki i chęć jej posiadania świadczy o szeregu różnych cech osobowościowych, które są dla mnie atrakcyjne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach