olek163 0 Napisano Marzec 27, 2021 Kiedy facet rejestruje się na portalu randkowym już czeka tam na niego tabun potencjalnych kochanek. Wiadomo, że w większości to boty ale są też realne modelki. Skąd one się tam biorą? Portale te są płatne a je dziwnie stać na utrzymywanie konta by zwodzić i doić z kasy kolejnych kolesi. Myślę tu też o sex-randkowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 27, 2021 Może to tylko przebrane kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 27, 2021 2 minuty temu, Qwerty82 napisał: To się powinieneś cieszyć a nie smucić, nie? Trzeba cieszyć się i wmawiać sobie ile to ma szczęścia owy mężczyzna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 27, 2021 18 minut temu, Qwerty82 napisał: No właśnie czekają na niego tabuny a on się żali Takiemu to zawsze źle. Zamiast się cieszyć to tylko narzeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 27, 2021 2 minuty temu, Qwerty82 napisał: Dokładnie, przynajmniej raz się zgadzamy Hmm jak to raz myślałem że przeważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek163 0 Napisano Marzec 28, 2021 Dnia 27.03.2021 o 14:23, Perwersyjny za to szczupły napisał: Ładna kobieta nie musi płacić za możliwość rozmowy na takim portalu. Tak samo facet który wieje jak rozmawiać z kobietami nie musi płacić za takie beznadziejne portale. Płacić za samą możliwość wysłania wiadomości to zwykle oszustwo. Są portale bezpłatne i mają się znakomicie. Jeśli znasz takie darmowe portale, gdzie można poznać realne dziewczyny mówiące po polsku. Podaj kilka przykładów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek163 0 Napisano Marzec 28, 2021 Dnia 27.03.2021 o 14:34, Użyszkodnik napisał: Na bezplatnych portalach 99% mezczyzn to totalne przegrywy przeciez. Totalne przegrywy. Są jacyś gorsi czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek163 0 Napisano Marzec 28, 2021 Solero i Qwerty82. Wy o mnie dyskutujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach