Kasia211 0 Napisano Marzec 28, 2021 Witam. Mam pytanie. Oczywiście tego nie chce ale czasami mam takie myśli. Co by było gdy bym poroniła nieświadomie to jaka jest szansa że nie mogłabym mieć dzieci? Dodam że jestem w 6 tygodniu ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pisces 73 Napisano Marzec 28, 2021 Mała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Marzec 28, 2021 a mozna poronic nieswiadomie wiedzac ze jest sie w ciazy? albo poronic swiadomie? Co to w ogole znaczy? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkyway38 432 Napisano Marzec 29, 2021 Dnia 28.03.2021 o 13:14, Dobrosułka napisał: Dokladnie. Co to w ogole znaczy? Chyba Tzn. Ze jesli zrobilaby Tak Ze ciazy by nie bylo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarlenaB 43 Napisano Marzec 29, 2021 Albo jestes bardzo glupia albo mloda. Albo jedno i drugie. Wchodzac w twoj profil widac jakie tematy .zakladasz. Tak, po dokonaniu ABORCJI bedziesz mogla miec dzieci. Chyba, ze dokonasz jej w niewlasciwy sposob. Dziewczyny z Anorcji Bez Tabu/ Aborcji na zyczenie wszystko ci powiedza ( na fb) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Marzec 29, 2021 Po poronieniu mozesz ponownie zajsc w ciaze. Jesli moglas w nia zajsc raz to nie bedziesz miala problemu z kolejnym razem. Przynajmniej w wiekszosci przypadkow. Po aborcji rowniez mozesz w przyszlosci zajsc w ciaze. Nie pozbawia ona plodnosci. ( Sadze, ze o to wlasnie chcialas spytac). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach