Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nave

Rozmiar stopy. problemy. Pytanie

Polecane posty

Cześć przychodzę z pytaniem w stosunku do długość stopy/rozmiar buta.

No to tak niedawno miałem bilans prywatny 14 latka gdzieś koło tygodnia temu. Pani lekarka mierzyła mi wagę wzrost szczepionkę na tężec chyba i świnkę. No i ją zdziwił rozmiar/długość moich stópek. Że mam mam małe stópki mama jak powiedziała to ta lekarka to mogę mieć jakieś z nimi problemy czy coś. Rozmiar buta mam koło 30-31 długość stopy około 19.7cm {wzrost 155cm} sprawdzała mi dokładnie stopy czy płaskostopi nie mam. Albo jakiś bóli na nich. Więc zrobiła mi coś w stylu masażu. I nic nie znalazła. Więc uznała to po prostu za coś w genach chodź wszyscy w mojej rodzinie mieli duże stopy mama 24cm około gdzieś rozmiar 38. Tata 27cm rozmiar około 42. Mój młodszy 6 letni brat długość stopy 22cm {w dodatku długie paluszki, najdłuższy to palec długi z 5-6cm i zazwyczaj daje mi swoje giry na twarz by obudzić po dokłuczać i nimi smyra w najlepsze, ja mam krótkie jak teraz patrzę z najdłuższym palcem jest paluch z 3cm. Brat ma z 128cm wzrostu} czyli gdzieś rozmiar 34 i lubi się tym chwalić. Drugi brat ma 15 lat wzrost 156cm a stopy dość spore rozmiar buta 52 długość stopy około 34-37cm najdłuższy palec to również palec długi. Tylko z 7cm. No i pytanko zasadnicze czy nie mam za mam właśnie zbyt mniejszych? Bo to tak patrząc Wygląda u mnie dziwnie, że mam stópki jak u 5 latka. Czy nie dało by się ich powiększyć? Albo chociaż byście mieli sugerację dlaczego mogą być aż tak małe? Wiem że do głupie, ale no to jest jakby minus mojego wyglądu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować