wercia123522 0 Napisano Marzec 29, 2021 Mam problem Mój chłopak ogląda serial I ostatnio w odcinku była pół naga dziewczyna I ja powiedziałam do niego czy mu to się podoba jakaś dziewczyna z sztucznymi cyckami A on do mnie z tekstem z ironią tak czekam na nią w każdym odcinku aż się rozbierze nie obchodzą mnie jej cycki I tak za każdym razem jak jest jakaś dziewczyna w filmie to zaczyna komentowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 29, 2021 Jeśli macie po 17 lat tylko wszystko w porządku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wercia123522 0 Napisano Marzec 31, 2021 Nie mamy po 17 lat Ja mam 21 a on 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wercia123522 0 Napisano Marzec 31, 2021 Jaka szansa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wercia123522 0 Napisano Marzec 31, 2021 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Marzec 31, 2021 Dnia 29.03.2021 o 17:23, wercia123522 napisał: Mam problem [...] I ten problem polega prawdopodobnie na tym, że sprowokowałaś faceta, po czym on specjalnie zaczął prowokować Ciebie. Niepotrzebnie dałaś znać, że czujesz się niepewnie wobec jakiejś aktorki, teraz on pewnie dogryza Ci, by zobaczyć Twoją zazdrość o niego i połechtać sobie ego. Najlepiej w takich sytuacjach nie reaguj, zmieniaj temat, albo się zwyczajnie przyłącz i komentuj nie tylko dziewczyny, ale i facetów, wyłącznie pozytywnie. Popracuj też nad samooceną. Aktorka, to nie konkurencja. A jeśli Twojemu partnerowi pod jakimś względem się nie podobasz i Cię nie akceptuje, lepiej poszukać sobie kogoś innego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach