Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Co powiecie o stand upiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Nic dobrego . Wybiłam prawie zęba i więcej do tego nie wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Oczy tygrysa to najlepszy program w historii, nie dziwię się że straciłaś zęba z podziwu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 To co z tymi bananami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Prawię straciłam i nie taki najlepszy, ja tego dobrze nie wspominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 To lecimy na dwa baty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Spadaj od moich pućków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Albo na jeden albo dwa na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 LUBISZ TO!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Te emotki faktycznie są straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Pućki są słodkie w przeciwieństwie do tej strasznej emotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Lollit napisał: Albo na jeden albo dwa na raz Ja na jeden Ty dwa naraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Przypomina trochę Pawła chałupka apropo stand up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Przed chwilą, Angi87 napisał: Ja na jeden Ty dwa naraz Ale to ty lubisz dwa na raz bo jeden jest za cienki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Lollit napisał: Pućki są słodkie w przeciwieństwie do tej strasznej emotki Moje to słodkie. A te emoty naprawdę przerażają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 To ile bananów dziś zjadłaś obstawiam trzy podczas naszej rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Przed chwilą, Lollit napisał: Ale to ty lubisz dwa na raz bo jeden jest za cienki Kiedyś Cie uduszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Angi87 napisał: Moje to słodkie. A te emoty naprawdę przerażają Były słodkie przy chomiku łapania za pućki nie będzie obiecuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Podczas naszej rozmowy tylko jeden Ale przez cały dzień juz 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Angi87 napisał: Kiedyś Cie uduszę Będzie chociaż pamiątka temat na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Jesteśmy hot już 67 wyświetleń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Angi87 napisał: Podczas naszej rozmowy tylko jeden Ale przez cały dzień juz 4 Tylko jeden? Naprawdę mam słaby słuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Lollit napisał: Były słodkie przy chomiku łapania za pućki nie będzie obiecuję No ja myślę, inaczej bede ci matkowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Kurde, gubię się już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Angi87 napisał: No ja myślę, inaczej bede ci matkowac Ale przynajmniej raz spróbuje szczypania za pućki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Angi87 napisał: Kurde, gubię się już Już wiesz jak ja się czuję gdy piszesz a ja ci odpisuje na wiadomość sprzed 5 minut bo się gubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 1 minutę temu, Lollit napisał: Ale przynajmniej raz spróbuje szczypania za pućki Nawet nie próbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Przed chwilą, Lollit napisał: Już wiesz jak ja się czuję gdy piszesz a ja ci odpisuje na wiadomość sprzed 5 minut bo się gubię Nie moja wina ze piszesz wolno, ja przy tym robie kilka innych rzeczy i daje radę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 1, 2021 Widziałaś nowy program paczesia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Kwiecień 1, 2021 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach