Matbat 0 Napisano Kwiecień 1, 2021 Od pewnego czasu mam ochotę na trójkąt z moją żoną 2m+1k. Dziewczyny macie jakieś doświadczenie w tym temacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaspej 16 Napisano Kwiecień 2, 2021 21 godzin temu, Matbat napisał: Od pewnego czasu mam ochotę na trójkąt z moją żoną 2m+1k. Dziewczyny macie jakieś doświadczenie w tym temacie ? Dwóch mężczyzn... Potrzebna ci będzie wazelina by uniknąć bólu odbytu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matbat 0 Napisano Kwiecień 3, 2021 15 godzin temu, Kaspej napisał: Dwóch mężczyzn... Potrzebna ci będzie wazelina by uniknąć bólu odbytu. Masz takie doswiadczenia czy tak lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzannke 22 Napisano Kwiecień 7, 2021 to zdrowa myśl, lepiej 2 mężczyzn, niz 2 dziwy na drugie mnie mdli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogdan39 0 Napisano Kwiecień 13, 2021 Z mojego doświadczenia wiem ze trzeba uważac na takie zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woźny Oliwer 11 Napisano Kwiecień 14, 2021 (edytowany) Dnia 13.04.2021 o 12:51, Bogdan39 napisał: Z mojego doświadczenia wiem ze trzeba uważac na takie zabawy Można się przeziębić? Edytowano Kwiecień 14, 2021 przez Woźny Oliwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maz-Stanu-POLSKA 14 Napisano Kwiecień 17, 2021 Rozumiem ze po tej imprezie kupujesz kota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach