Lollit 6 Napisano Kwiecień 4, 2021 Ewa skusiła Adama do zjedzenia jabłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 4, 2021 Nie żal mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Kwiecień 4, 2021 4 minuty temu, Lollit napisał: Ewa skusiła Adama do zjedzenia jabłka Jaka Ewa? Jaki Adam? Jakie jabłko? Ktoś jeszcze w to wierzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 4, 2021 2 minuty temu, Doktor Siurek napisał: Jaka Ewa? Jaki Adam? Jakie jabłko? Ktoś jeszcze w to wierzy? Przecież wiadomo że to fakt historyczny, tak samo jak to że Smoleńsk to wypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Kwiecień 4, 2021 Wina Tuska znam, piłem. Te wina kobiet to pryty z jabłek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 4, 2021 Przed chwilą, Misiowie puszyści napisał: Wina Tuska znam, piłem. Te wina kobiet to pryty z jabłek? Zbudowałeś już statek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Kwiecień 4, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zbudowałeś już statek? Jeszcze. Ostatnio dużo pracy miałem i mało spałem. Dużo nie narobiłem przez to i na razie nie mam się czym chwalić. Pokażę jak będę miał więcej zrobione. Skończyć cały to mi zejdzie co najmniej kilka miesięcy. Na razie najtrudniejsze dla mnie jest malowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 4, 2021 2 minuty temu, Misiowie puszyści napisał: Jeszcze. Ostatnio dużo pracy miałem i mało spałem. Dużo nie narobiłem przez to i na razie nie mam się czym chwalić. Pokażę jak będę miał więcej zrobione. Skończyć cały to mi zejdzie co najmniej kilka miesięcy. Na razie najtrudniejsze dla mnie jest malowanie. Poczekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 4, 2021 1 godzinę temu, Lollit napisał: Ewa skusiła Adama do zjedzenia jabłka Bo pewnie był bezwolnym cielęciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 4, 2021 1 godzinę temu, Misiowie puszyści napisał: Wina Tuska znam, piłem. Te wina kobiet to pryty z jabłek? Roześmiałam się na głos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera_nikka 22 Napisano Kwiecień 4, 2021 (edytowany) Może i kusiła ale nie zmuszała do zjedzenia go. A co ciebie żadna nie kusi? Edytowano Kwiecień 4, 2021 przez wera_nikka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Kwiecień 4, 2021 Przed chwilą, wera_nikka napisał: A ciebie żadna nie kusi? Dlatego taki sfrustrowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 4, 2021 Przed chwilą, wera_nikka napisał: A ciebie żadna nie kusi? Jasne że kuszą i się nie opieram Ostatnio usłyszałem że jestem do was uprzedzony więc napisałem że jesteście całym złem tego świata żeby nie wypaść z roli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera_nikka 22 Napisano Kwiecień 4, 2021 2 minuty temu, Lollit napisał: Jasne że kuszą i się nie opieram Ostatnio usłyszałem że jestem do was uprzedzony więc napisałem że jesteście całym złem tego świata żeby nie wypaść z roli Od kogo to usłyszałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 4, 2021 2 minuty temu, wera_nikka napisał: Od kogo to usłyszałeś? Od przyjaciółki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Kwiecień 4, 2021 1 godzinę temu, Lollit napisał: Ewa skusiła Adama do zjedzenia jabłka XDDDDDD On bierze mizoginistyczne podania ortodoksyjnych Żydów na poważnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera_nikka 22 Napisano Kwiecień 4, 2021 1 minutę temu, Lollit napisał: Od przyjaciółki Najwidoczniej jesteś uprzedzony. Kobiety zawsze mają racje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 4, 2021 1 minutę temu, wera_nikka napisał: Najwidoczniej jesteś uprzedzony. Kobiety zawsze mają racje.... Nie będę się kłócił, wiem że tego nie da się wygrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera_nikka 22 Napisano Kwiecień 4, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, Lollit napisał: Nie będę się kłócił, wiem że tego nie da się wygrać No i prawidłowo ....z babą itak nie wygrasz. Edytowano Kwiecień 4, 2021 przez wera_nikka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach