rutka31oli 0 Napisano Kwiecień 6, 2021 Macie jakieś patenty na szybkie obiady, coś co można zrobić bez wysiłku, pracuję zdalnie w domu i nie raz po prostu nie mam czasu zeby jeszcze ogarniać obiady, niestety praca zdalna zajmuje mi duzo więcej czasu niż jakby to samo robiła w biurze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrenaline00 3 Napisano Kwiecień 14, 2021 Polecam stronę Ania gotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolapati 0 Napisano Maj 15, 2021 Witam w klubie mam to samo. Jedziemy głównie na zupach. Czasem coś zamawiam jak już nie mam siły i czasu. Chętnie poczytam watek, może mnie zainspiruje bo ostatnio gotowanie u mnie leży i kwiczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Maj 16, 2021 U mnie dziś na niedzielny obiad była zupa z jarmużu i zielonego groszku z dodatkiem czarnuszki i mleka kokosowego https://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/jarmuz/zupa_z_jarmuzu_i_zielonego_groszku/przepis.html A na drugie zrobiłam kurczaka w sosie pomarańczowym z tego przepisu. Do tego podsmażyłam zielone szparagi na maśle klarowanym i ugotowałam komosę ryżowa. Wyszło super. https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/kurczak/kurczak_w_sosie_pomaranczowym/przepis.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sadie 3 Napisano Maj 19, 2021 rób sobie sałatki z makaronem, pomijając gotowanie makaronu (mozesz uzywac tagliatelle które robi sie 3 minuty) cała robota to skrojenie i wymieszanie razem skladnikow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamagotchi♡ 6 Napisano Maj 21, 2021 Na kwestii smaku jest bodajże cała zakładka poświęcona szybkim obiadom Mi się zawsze w takich sytuacjach spisują jakieś potrawy jednogarnkowe - kaszotta itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noska92 0 Napisano Maj 23, 2021 Spróbuj dań z Frosty mają spory wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie, ja bardzo lubię mexican chicken. Dania nie zawierają ulepszaczy no i zrobisz raz dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eilllka 0 Napisano Czerwiec 13, 2021 Frosta ma fajne dania z dobrym składem, czasem kupuję, żeby mieć na czarną godzinę w zamrażarce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka 0 Napisano Czerwiec 13, 2021 Kupiłam ostatnio na próbę burgery z Frosty, okazały się przepyszne, mąż myślał, że zamówiłam z knajpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Czerwiec 14, 2021 Dnia 14.04.2021 o 07:45, adrenaline00 napisał: Polecam stronę Ania gotuje Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojczas30 0 Napisano Czerwiec 17, 2021 Thermomix polecam. Głównie robie dania : na dole zupa, na górze drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaaaulaaKos 2 Napisano Czerwiec 17, 2021 Też słyszałam wiele dobrego o termimiksie, ale przeraża mnie cena... Ktoś jeszcze ma doświadczenie z tym sprzętem? Faktycznie taki genialny i life changing? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viburnum Napisano Czerwiec 19, 2021 Szybkie potrawy gdy nie mam czasu Z makaronem - spaghetti Z kurczakiem - kurczak w pesto z piekarnika, do tego warzywa z patelni Dania na grillu elektrycznym (mięso, warzywa) Potrawka chińska z kurczakiem i ryżem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Czerwiec 21, 2021 U modnego taty na insta ostatnio podejrzałam fajną opcję. Obiady z mrożonek. Niby banalne, ale jakoś obawiałam się ich ze względy na skład, ale frosta ma naprawdę dobre składniki, żadnych sztucznych dodatków, więc korzystam jeśli nie mam czasu sama gotować obiadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ejelli 0 Napisano Sierpień 11, 2021 wszystko co po prostu wrzucasz do piekarnika i czekasz aż sie upiecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dzidzia j Napisano Sierpień 15, 2021 A leczo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytka21 1 Napisano Wrzesień 23, 2021 wrzuć do piekarnika paluszki rybne (dobrej jakosci, z fileta), frytki i niech sie piecze. Wyjmujesz, dodajesz surówke, masz obiad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mysha26 0 Napisano Październik 11, 2021 Praca zdalna zajmuje ci wiecej czasu niz z biura? To ile ty dojeżdżasz do pracy, 10 minut? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arlo 0 Napisano Październik 13, 2021 szybkie dania jednogarowe, jedyne co robisz to kroisz skłądniki, wrzucasz i czekasz aż sie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foqa 0 Napisano Listopad 23, 2021 Pokroj piersi z kurczaka w paski albo kostki, dopraw i podsmaż z warzywami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flowergirl 0 Napisano Grudzień 19, 2021 Ja robie szybkie obiady z pomocą blendera marki Braun. Ma dużą moc 1200W, więc zrobienie sosu, czy zupy krem, to sekunda. Gotuję np. w bulionie dynię a potem blenduje i gotowa zupka Sos z brokuła - ugotować we wrzątku brokuła, dodać śmietanę, zblendować i gotowy sos do makaronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Grudzień 22, 2021 Ja dziś miałam obiad błyskawice, 2 minuty i risotto z łowicza gotowe. Bardzo smaczne, na szybki obiad idealne rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirinka 32 Napisano Grudzień 25, 2021 U mnie na szybko zwykle jakies halloumi smazone w tortilli z warzywami, salatki z makaronem albo z kuskusem, dobrymi kanapkami albo bajglem z awokado tez nie pogardze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JagaBaga 0 Napisano Grudzień 28, 2021 Makaron z oliwą, cebulą czosnkiem, kabanosami, solą i pieprzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwiszja 0 Napisano Grudzień 29, 2021 Aglio olio albo pesto bazyliowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewunia2 0 Napisano Luty 23, 2022 Nie mam patentu na jakieś szybkie, ale warto czasami zrobić więcej i pomrozić, więc potem przygotowanie obiadu zajmie tylko chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lidka13 1 Napisano Luty 23, 2022 Polecam meal prep - raz w tygodniu wszystko szykujesz i później większość roboty masz już z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToJa 0 Napisano Lipiec 31, 2023 Nie ma chyba nic lepszego niż gotowanie we własnym zakresie. Mamy wtedy praktycznie nieograniczone możliwości i możemy wybierać składniki najwyższej jakości. Zawsze warto jest wybierać warzywa sezonowe ponieważ mają w sobie wiele nam potrzebnych witamin czy minerałów. Ciekawą propozycją na szybki obiad może być - https://uwielbiam.pl/przepis/briam jako jedno z tradycyjnych dań z wykorzystaniem zdrowych warzyw. Wszystkie potrzebne składniki można znaleźć na lokalnym rynku czy sklepie więc nie pozostaje nic innego niż życzyć smacznego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach