Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: A druhowi pachnie..ciekawe czemu? A druhowi to a druhowi tamto, a może z druhem jeszcze coś. Druhu nie dla Ciebie, pogódź się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: dziecko, mz 5 razy mnioe chciales zapraszac gdzies i poznac..skoncz sie kompromitowac. Zawsze było moje NIE Traktuje cię niejako jako atrakcje w zoo, w sensie czy ten zwierzak wypuszczony z klatki na kolacje z druhem, będzie się rzucał czy grzecznie rozmawiał, uśmiechał i opowiadał o sobie. Z czystej ciekawości bym się dał zaprosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 Przed chwilą, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Druhu, jak Cię tak kręci kolacja ze zwierzakiem z ZOO, to może zaproś tygrysicę (ale taką prawdziwą)? Na pewno będzie fajnie i kolacja zostanie ładnie zjedzona. Ona nie ma odwagi żeby mi sprostać. Słaba jest, ale mocna w pyskowaniu, tego jej odmówić nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 6, 2021 1 minutę temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Ok, słabo jej idzie kontrola nad emocjami, ja bym to załatwił nieco inaczej, ale z tym zwierzakiem z ZOO to też pojechałeś; mimo wszystko do żadnej samicy tak nie wyjechałem Ale ona lubi gdy ją nazywam bystrą tygrysicą. Tylko ona wolałby mnie podrapać, a musi ścianę z tej swojej bezsilności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 11 minut temu, 90%cacao napisał: heheh, ale ich załatwiłam Ty masz większy borderline niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 6, 2021 3 minuty temu, das Ei napisał: sam masz spocone i zapchlone jaja Cześć owsiczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
18karat 152 Napisano Kwiecień 6, 2021 3 minuty temu, das Ei napisał: sam masz spocone i zapchlone jaja Haha ale Ci pojechała. znasz niemiecki? Du ehrenlose Hund? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 6, 2021 5 minut temu, 18karat napisał: Haha ale Ci pojechała. znasz niemiecki? Du ehrenlose Hund? pies bez uszu? czesto tu tak komus robia przykro czytac foto... https://ibb.co/PrGJ6yg aa ups ohren to uszy bląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 6, 2021 nauczyłem sie stad metod przesluchiwan przez policjantow useful bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 1 godzinę temu, 18karat napisał: Jesteś płaska jak deska do prasowania Deska do prasowania to by ci się przydała do wygniecionych gaci twoich xd ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machinelearning 7 Napisano Kwiecień 6, 2021 a co jest złego w simpowaniu albo w pimpowaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 Kastrat18 to chyba jednak jakiś troll jest.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 1 godzinę temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Qrfa, normalnie nie wierzę że to czytam. Roxi, kobiety się o wiek nie pyta, więc nie spytam. Ale ktoś mi jakiś czas temu pisał, że średnia wieku tutaj oscyluje wokół 30-ki. Ciężko uwierzyć... Ja się czuję na 16 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek nad Bałtykiem 171 Napisano Kwiecień 6, 2021 Czyszcze se przestrzeń miedzyzebowa nitkami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach