BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 13, 2021 Nie usuwać! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 13, 2021 Koń osiodłany babko, melduje się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 13, 2021 Rzygac mi się chce z niewyspania. Pomóż wnukowi się ocknąć. ️ Poszłaś sobie do roboty pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w doopie 2138 Napisano Kwiecień 13, 2021 Podoba mi się ta seria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 13, 2021 Yhaa, patataj, patataj, patataj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 13, 2021 Dzień dobry. Koń ma wychodne, pijemy kawę z kotem i pozdrawiamy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 13, 2021 Konie idą spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 13, 2021 W tym temacie takie pytania są zakazane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 godzinę temu, Różniczka napisał: To powiało optymizmem. Świat już nie będzie taki jak kiedyś. Ludzie zresztą też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 13, 2021 Babko wnuk Twój właśnie w wannie leży i szluga pali po ciężkiej pracy. Jesteś? 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Babko wnuk Twój właśnie w wannie leży i szluga pali po ciężkiej pracy. Jesteś? 🥺 Słyszałeś o nastolatce, której telefon wpadł do wanny i umarła? Odłóż ajfona, babka nakazuje. Babka ubrała Twoja koszulę do ćwiczeń i tak siedzi już godzinę. Pobłogosław za 1 krok ku nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 13, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Słyszałeś o nastolatce, której telefon wpadł do wanny i umarła? Odłóż ajfona, babka nakazuje. Babka ubrała Twoja koszulę do ćwiczeń i tak siedzi już godzinę. Pobłogosław za 1 krok ku nie wiem czemu A co będziesz ćwiczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 13, 2021 Przed chwilą, lonelyman napisał: A co będziesz ćwiczyć? Prokrastynacje i samooszukiwanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 13, 2021 (edytowany) 12 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Słyszałeś o nastolatce, której telefon wpadł do wanny i umarła? Odłóż ajfona, babka nakazuje. Babka ubrała Twoja koszulę do ćwiczeń i tak siedzi już godzinę. Pobłogosław za 1 krok ku nie wiem czemu O jezu, już nie przesadzaj. :// Ja nie umrę, bo złego licho nie bierze. Bierz się, TERAZ BABKO DASZ RADĘ JESTEŚ SUPER, mam nadzieje, ze pomogło. Błogosławię. Morde muszę nasmarować. Edytowano Kwiecień 13, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 13, 2021 4 minuty temu, Benniee napisał: O jezu, już nie przesadzaj. :// Ja nie umrę, bo złego licho nie bierze. Bierz się, TERAZ BABKO DASZ RADĘ JESTEŚ SUPER, mam nadzieje, ze pomogło. Błogosławię. Morde muszę nasmarować. Idę się myć. Nie mam motywacji do takich akcji i dostaję frustracji, więc za to nie zjem kolacji. Pjerdolę. Jezu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 13, 2021 10 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Prokrastynacje i samooszukiwanie. Od czegoś trzeba zacząć. Na początek dobre i to . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 13, 2021 Przed chwilą, lonelyman napisał: Od czegoś trzeba zacząć. Na początek dobre i to . To powinien być koniec właśnie zabij mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 13, 2021 8 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Idę się myć. Nie mam motywacji do takich akcji i dostaję frustracji, więc za to nie zjem kolacji. Pjerdolę. Jezu. No dobrze Ja dziś na pełnych obrotach i biorę się właśnie za pisanie pracy. XD Będzie beka, bo mam z mózgu gąbkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 13, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: To powinien być koniec właśnie zabij mnie. Skoro masz chęć coś sobie poćwiczyć a brak Ci motywacji to na początek poświęcaj na to nawet dwie minuty. Migiem zleci a wyrobisz sobie nawyk i będzie Ci to przychodzić coraz łatwiej a z czasem może nawet będzie sprawiało przyjemność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 13, 2021 1 minutę temu, lonelyman napisał: Skoro masz chęć coś sobie poćwiczyć a brak Ci motywacji to na początek poświęcaj na to nawet dwie minuty. Migiem zleci a wyrobisz sobie nawyk i będzie Ci to przychodzić coraz łatwiej a z czasem może nawet będzie sprawiało przyjemność. Na dwie minuty to się nie opłaca i tak minie 10 lat aż dojadę do godziny ihahaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 13, 2021 11 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Na dwie minuty to się nie opłaca i tak minie 10 lat aż dojadę do godziny ihahaaa Widzę że silną wolę aby nie ćwiczyć masz już wyćwiczoną hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 13, 2021 21 minut temu, foscocale napisał: O ty ułomna bestio, jednak przejawiasz resztki ludzkich instynktów, bo o tym samym pomyślałem. Kisnę xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach