Alga333 0 Napisano Kwiecień 15, 2021 (edytowany) Spóźnia mi się okres od 4 dni ale mam nieregularny więc sprawidziłam i w wejściu do pochwy mam jakby białe przepołowione jajko mam białe upławy a jajniki mnie wczoraj bolały czy mam się czym martwić czytałam ze to jakieś choroby i itd ale mnie nic nie boli nie wiem od kiedy mam tą kulkę ale proszę o odp dziewczyny martwię się nic tam nie dotykałam nic nie boli proszę szybko!?!!! Edytowano Kwiecień 15, 2021 przez Alga333 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwoli wyjasnienia 101 Napisano Kwiecień 15, 2021 Nie wiem dlaczego ukryt to co na gorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzi 22 Napisano Kwiecień 15, 2021 Kulka jak groszek czy kula bilardowa? To są bardzo trudne sprawy. Odpowiedz szczerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 15, 2021 37 minut temu, Alga333 napisał: Spóźnia mi się okres od 4 dni ale mam nieregularny więc sprawidziłam i w wejściu do pochwy mam jakby białe przepołowione jajko mam białe upławy a jajniki mnie wczoraj bolały czy mam się czym martwić czytałam ze to jakieś choroby i itd ale mnie nic nie boli nie wiem od kiedy mam tą kulkę ale proszę o odp dziewczyny martwię się nic tam nie dotykałam nic nie boli proszę szybko!?!!! Ginekolog, nie doktor internet. Na grzybicę wygląda z opisu, ale bez Gino się nie obejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga333 0 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 godzinę temu, Uzi napisał: Kulka jak groszek czy kula bilardowa? To są bardzo trudne sprawy. Odpowiedz szczerze. Coś pomiędzy taka bardziej bilardowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzi 22 Napisano Kwiecień 15, 2021 11 minut temu, Alga333 napisał: Coś pomiędzy taka bardziej bilardowa Kulka gejszy. Z pewnością byłaś cyknięta i nie pamiętasz kiedy się tam znalazła. Widzisz sznureczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alga333 0 Napisano Kwiecień 15, 2021 Nie możliwa jest taka odp bo ostatnie nie spotykałam się z nikim ta jakby kulka jest taka żylasta taka jakby ciężko to opisać po prosty zasłania pochwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stanislav1 12 Napisano Kwiecień 16, 2021 Dnia 15.04.2021 o 11:54, Alga333 napisał: Nie możliwa jest taka odp bo ostatnie nie spotykałam się z nikim ta jakby kulka jest taka żylasta taka jakby ciężko to opisać po prosty zasłania pochwę myślę idz pilnie do lekarza a nie piszesz na forum bo może to być coś poważnego a nie ignorować tego!!! I nie można się wstydzić ginekologa itd nie ma czego się bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach