Kosza 1 Napisano Kwiecień 15, 2021 Witam, jakiś czas temu miałam dziwne bóle w lewym jajniku. Tydzień temu Byłam na USG, nic nie wykazało, było kilka małych pęcherzyków, Pani doktor powiedziała mi że są to pęcherzyki graffa i ze to normalne. Od wczoraj znów czuje kłucie w lewym jajniku, rano mialam dużo wodnistej wydzieliny, śluz pomieszany z białą wydzieliną. Wyglądało to jakbym popuściła. Teraz zauważyłam na bieliźnie samą białą wydzielinę, lekko grudkowata. Nic mnie nie piecze ani nie swędzi. Czy to możliwe że po owulacji pojawiła się właśnie taka biała wydzielina lekko grudkowata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Kwiecień 15, 2021 Masz dni płodne. Tłumaczyłam Ci to w którymś poprzednim poście. Pecherzyki graffa rosną, jeden dominujący pęka i w tym okresie występuje śluz płodny. Polecam poczytać trochę o owulacji, dniach płodnych itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Kwiecień 15, 2021 Następnym razem jak pójdziesz do ginekologa i powie Ci coś o ciałku żółtym albo endometrium to dopiero spanikujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosza 1 Napisano Kwiecień 15, 2021 Jestem jeszcze młodziutka, muszę faktycznie się zainteresować naczytałam się głupot, że biała wydzielina z grudkami to nic dobrego i panikuje. Dzięki Ci bardzo, czas zainteresować się tymi tematami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 15, 2021 Ja biała wydzielinę mam zawsze przed okresem. Nawet czasami jest kremowa. Zostawia ślad na bieliźnie, dlatego zawsze noszę wkładki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Kwiecień 15, 2021 2 godziny temu, Kosza napisał: Jestem jeszcze młodziutka, muszę faktycznie się zainteresować naczytałam się głupot, że biała wydzielina z grudkami to nic dobrego i panikuje. Dzięki Ci bardzo, czas zainteresować się tymi tematami Koniecznie polecam poczytać bloga mamaginekolog można się dowiedzieć o swoim ciele wiele ciekawych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szurkarla 3 Napisano Kwiecień 16, 2021 pewnie owulacja i dni płodne - tak się dzieje, jezeli usg i cyto nic nie wykazuje to jest wszystko wporzadku nie martw sie na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 30, 2021 dni plodne zapewne, warto kontrolowac swoj cykl afrodyta smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach