Gość Druhu Napisano Kwiecień 16, 2021 2 minuty temu, Bartek94 napisał: Jeśli ma się wybór co do momentu - tak. Jeśli nie - to nie. Tylko temu o czym mówisz, zawsze można pomóc, zrobić dobry grunt pod swoje wyznania, sposobów multum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Kwiecień 16, 2021 3 minuty temu, Druhu napisał: Ale ty głupiutka jesteś. Jak ten ktoś może odwzajemnić, poszukać w sobie uczuć do ciebie jak nie wie co skrywasz przed nim? Boi się; trochę empatii, a nie od razu wyzywanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Kwiecień 16, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Tylko temu o czym mówisz, zawsze można pomóc, zrobić dobry grunt pod swoje wyznania, sposobów multum. No właśnie, o ile ma się wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 16, 2021 Przed chwilą, la_manzana napisał: Albo on też skrywa uczucia. Ehh nie wiem. Gupie to wszystko. Raczej nie, mężczyźni zwykle idą po swoje jak widzą że to jest to. Bo po co być okrutnym dla siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Kwiecień 16, 2021 2 minuty temu, Druhu napisał: Raczej nie, mężczyźni zwykle idą po swoje jak widzą że to jest to. Bo po co być okrutnym dla siebie? No to zapewne traktuje mnie po prostu jak siostrę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Kwiecień 16, 2021 3 minuty temu, Druhu napisał: Raczej nie, mężczyźni zwykle idą po swoje jak widzą że to jest to. Bo po co być okrutnym dla siebie? Jak jest się twardym, to i to się przetrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 16, 2021 Przed chwilą, la_manzana napisał: No to zapewne traktuje mnie po prostu jak siostrę. Nie ma czegoś takiego. Chcę cię ru.chać i podniecić do szaleństwa, ale pewnie robisz mu jakieś przeszkody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 16, 2021 Przed chwilą, Bartek94 napisał: Jak jest się twardym, to i to się przetrwa Chyba jesteś pedałem. To tak nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Kwiecień 16, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Nie ma czegoś takiego. Chcę cię ru.chać i podniecić do szaleństwa, ale pewnie robisz mu jakieś przeszkody Nie robię żadnych przeszkód, w pasie cnoty też nie chodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek94 29 Napisano Kwiecień 16, 2021 6 minut temu, Druhu napisał: Chyba jesteś pedałem. To tak nie działa. Znowu wyzwiska, ktoś tu nie panuje nad emocjami, i nie jestem to ja. Jeśli widzisz, że ktoś jest fajny, ale Twoje szanse u tego kogoś to rzecz dyskusyjna, to wolałbyś sam wybrać moment, kiedy powiesz (lub nie) co czujesz, czy nieświadomie sprawić, by ten ktoś się domyślił, i sprowokować tym kwas w Waszych relacjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 17, 2021 Tesknie za podrozami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Kwiecień 17, 2021 Za stanem wojennym kutwa. Tęsknie co najwyżej ze pewnymi istotami żywymi w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deryl 1 Napisano Kwiecień 20, 2021 za latem mi tęskno. dobrze ze juz wiosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 21, 2021 Właściwie to za niczym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaśmin 81 5 Napisano Kwiecień 21, 2021 Za czym tęsknię? Ja tęsknię za Robertem S. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 22, 2021 Za ŁKSem w ekstraklasie i otwartym stadionem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach