Njn22 2 Napisano Kwiecień 23, 2021 Niestety większość moich kolegów uważa to za dziwne i jeden powiedział mi nawet że powinienem sobie znaleźć Polkę ale oczywiście nie ma takiej opcji skoro jestem z tamtą. Czy to jest normalne i czy wy także byście mogli być z taką? jeśli by była ładna i bardzo miła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Kwiecień 23, 2021 (edytowany) 9 minut temu, Njn22 napisał: Czy to jest normalne i czy wy także byście mogli być z taką? jeśli by była ładna i bardzo miła? Ja Ci tylko powiem Co Polskie i Chińskie prawo, bo to nie amerykańskie: Otóż Polskie i Chińskie prawo ma to w nosie z kim tam ślub weźmiesz, jeśli chciałbyś wziąć, i tak nie ma wizy w pakiecie... w Chińskim będziesz mógł sobie rezydować całymi dekadami, ale i tak to do nich będzie należała decyzja... co roku będą decydować, czy Cię aby nie wywalić Podobno nie Japończyk w Japonii nie może założyć konta w Banku, ale nie wiem, czy Po ślubie się coś zmienii W innym kraju jak tajlandii Dostaniesz czasem ślub, ale cały majątek w razie rozwodu, kredytów itp itd będzie na Tajlandkę Nie jest to porada prawna i stan na 100% wciąż aktualny, taka tylko czerwono pomarańczowa Lampa pod rozwagę przed podjęciem ewentualnych decyzji Co kraj to obyczaj pinterest.com/pin/748793875539008363/ Edytowano Kwiecień 23, 2021 przez PrawiczekPzn pinterest.com/pin/223561568991809943/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Kwiecień 23, 2021 To jak kolega ci powiedział, tu już wszystko wiesz...hym.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Kwiecień 23, 2021 (edytowany) 20 minut temu, Njn22 napisał: powinienem sobie znaleźć Polkę ale oczywiście nie ma takiej opcji skoro jestem z tamtą. Czy to jest normalne i czy wy także byście mogli być z taką? jeśli by była ładna i bardzo miła? to może jest opcja znalezienia chociaż ładnej Azjatki? pinterest.com/pin/223561568991809943/ Edytowano Kwiecień 23, 2021 przez PrawiczekPzn queenzcustomz.com/post/polygyny-why-black-women-prefer-to-be-side-hoes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Njn22 2 Napisano Kwiecień 23, 2021 6 minut temu, irukangi napisał: Sex może być interesujący , ale związek raczej bez przyszłości. Mi na pewno chodzi o coś stałego, bardzo też ją lubię i ona także tylko myśli o czymś stałym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Kwiecień 23, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, duży ogórek napisał: ożenić maja wizę czy dla wizy to zrobi? właśnie w Polsce nawet po ślubie mogą odmówić wizy obcokrajowcy/obcokrajance pinterest.com/pin/748793875539008363/ Edytowano Kwiecień 23, 2021 przez PrawiczekPzn pinterest.com/pin/223561568991809943/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 23, 2021 Czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_9 0 Napisano Kwiecień 23, 2021 29 minut temu, duży ogórek napisał: Puknij ja potem się zobaczy, ożenić maja wizę czy dla wizy to zrobi? Azja ciepły kraj u nas Polsce jest im za zimno, u nich piękniejszy krajobraz. Ale skoro mają ze sobą sypiać to chyba z myślą by być razem? głupie takie myślenie tylko o seksie ciągle, jeśli to porządna dziewczyna to niech się z nią prześpi ale z myślą o związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Kwiecień 24, 2021 8 godzin temu, Njn22 napisał: Co sądzicie o związku z Azjatką? [...] jeśli by była ładna i bardzo miła? Sądzę, że same te wskazane cechy nie wystarczą i dopóki tylko tak potrafisz ją określić, to raczej trzymaj dystans. A na pewno nie pakuj się w poważną relację bez gruntownej znajomości jej kultury, zwyczajów oraz kwestii prawnych, jak ktoś już wyżej słusznie wspominał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 24, 2021 Azja to duży kontynent, mógłbyś sprecyzować Jeśli znasz ją i spotykasz na żywo to nie widzę przeciwskazań. Jeśli ona mieszka w innym kraju, znacie się tylko przez neta, a w dodatku język, w którym się porozumiewacie kuleje, to trochę branie kota w worku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Njn22 2 Napisano Kwiecień 24, 2021 10 godzin temu, Kulfon napisał: Azja to duży kontynent, mógłbyś sprecyzować Jeśli znasz ją i spotykasz na żywo to nie widzę przeciwskazań. Jeśli ona mieszka w innym kraju, znacie się tylko przez neta, a w dodatku język, w którym się porozumiewacie kuleje, to trochę branie kota w worku. To Filipinka ale bardzo fajna i miła, dobrze nam się porozumiewa bo dobrze zna Angielski a ja w Anglii się kiedyś nauczyłem także, tylko ten dystans choć myślę że można jej ufać bo zawszę wszystko co mówiła okazało się prawdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xer3 0 Napisano Kwiecień 25, 2021 Wiele takich jest o wiele mądrzejszych od Polek, przynajmniej nie ma tam oślepionych ludzi PO-PIS-em. I są wierne o ile weźmiesz taką która jest z porządnej rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Devontel 10 Napisano Kwiecień 25, 2021 Dnia 23.04.2021 o 15:34, Njn22 napisał: Niestety większość moich kolegów uważa to za dziwne i jeden powiedział mi nawet że powinienem sobie znaleźć Polkę ale oczywiście nie ma takiej opcji skoro jestem z tamtą. Czy to jest normalne i czy wy także byście mogli być z taką? jeśli by była ładna i bardzo miła? azjatki są ok, długo młodo wyglądają, ale wiele ma chłopięcą budowe ciała, no i dosyć niskie, ale są też urocze i posłuszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach