Gość Benniee Napisano Kwiecień 27, 2021 (edytowany) W Lidlu rozróba, ludzie to zwierzęta. Edytowano Kwiecień 27, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Kwiecień 27, 2021 (edytowany) Niektórzy pewnie faktycznie zmanipulowani, ale niektórym płacą za napędzanie tym podobnych akcji. Znałam osobę należącą do takiej grupy, która dostawała wynagrodzenie za robienie sztucznego tłoku i zamieszania przy konkretnych produktach. Na własne oczy widziałam, jak to oddziałuje na dorosłych, a co dopiero mówić o dzieciakach... Cóż, na ogłupionym społeczeństwie dobrze się żeruje. Edytowano Kwiecień 27, 2021 przez Nenesh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 27, 2021 Dzieb dobry! Co to za walnięci ludzie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Kwiecień 27, 2021 .. https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/lody-ekipa-na-czym-polega-ich-fenomen/rz32s6d 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Kwiecień 27, 2021 Szok że same papierki kosztują gruba kasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 27, 2021 Ciekawe czy ktos kupi te papierki, moim zdaniem to ryzykowna inwestycja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pisces 73 Napisano Kwiecień 27, 2021 Pyszne, upolowałam 5 szt, stałam od 5 w kolejce do sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 27, 2021 6 minut temu, pęd sosny napisał: cześć Czesc, zglaszasz sie, bo kupiles loda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, pęd sosny napisał: nie , chciałem cię tylko przywitać, tak szczerze nie wiem o co chodzi z tymi lodami, mało interesują mnie fazy autorstwa tego prostaka... No czesc, tez dopiero wczoraj dowiedzialam sie, ze istnieje cos takiego jak Ekipa, nie ma to jak dobry marketing. A Bennie nie jest prostakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 27, 2021 39 minut temu, pęd sosny napisał: przykro mi ale mam odmienne zdanie na jego temat... Niestety ale Twoje zdanie się nie liczy, gdyż jesteś raczej antyautorytetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 godzinę temu, Kulfon napisał: Ciekawe czy ktos kupi te papierki, moim zdaniem to ryzykowna inwestycja. Może Leżaczek zainwestuje. Trzeba by go spytać, czy się opłaca. Pewnie ma jakieś wykresy na poparcie swej tezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 minimum połowa ludzkości to bezrozumne małpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 4 minuty temu, Benniee napisał: Papiery wartościowe w postaci lodów Ekipa. To jest coś. Jakiej ekipy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: minimum połowa ludzkości to bezrozumne małpy Ty też średnio stykasz, patrząc na twoje tematy. Tak, że tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 27, 2021 4 minuty temu, Benniee napisał: Papiery wartościowe w postaci lodów Ekipa. To jest coś. Gorzej gdy mama sprzatajac pokoj przez pomylke wyrzuci papierek do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ty też średnio stykasz, patrząc na twoje tematy. Tak, że tego. Ty też patrzą na twoje wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: Jest taki projekt prowadzony na yt pt. Ekipa. Coś na zasadzie big brothera dla mniej obeznanych tylko pod młodszą publikę. Mają super fury, chatę, karła i mieszkają razem. Nagrali dwie piosenki. O dżizas i starzy ludzie się rzucają na to xD upadek. Jeszcze żeby te lody ekipa robiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, pęd sosny napisał: jej tematy sa wyjątkowo żałosne, to prawda. Ty naprawdę masz coś z głową, koleś. Obstawiam z wielkim prawdopodobieństwem, że jesteś po specjałce. Ryj w awatar wstawiłeś, więc tym bardziej. Żenada. Co to ma być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 5 minut temu, downhiil napisał: Ty też patrzą na twoje wpisy Ogarnij się. Piszesz, że ludzie to małpy a w pracy masz samych idjotów podczas gdy laski poderwać nie potrafisz od lat i się zachowujesz jak ułomny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Może Mini Majk (ten karzel) zostanie dzięki pieniądzom ze sprzedaży, uleczony z karłowatości jako pierwszy na świecie. XD Starzy ludzie dla kidów biorą, bachor chce to trzeba kupić. Porażka. Szajs nagrywają bogate banany, a dzieci to oglądają z otwartymi pyskami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ogarnij się. Piszesz, że ludzie to małpy a w pracy masz samych idjotów podczas gdy laski poderwać nie potrafisz od lat i się zachowujesz jak ułomny. haha mało o mnie wiesz jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: haha mało o mnie wiesz jeszcze A po co mi więcej. Przecież widzę, jakie masz podejście. Mało, że niemęskie, to upośledzone, a ludzi wyzywasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 27, 2021 12 minut temu, Benniee napisał: Jest taki projekt prowadzony na yt pt. Ekipa. Coś na zasadzie big brothera dla mniej obeznanych tylko pod młodszą publikę. Mają super fury, chatę, karła i mieszkają razem. Nagrali dwie piosenki. Jak to "maja" karla? To on nie jest pelnoprawnym czlonkiem ekipy? Co to za dyskryminacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 2 minuty temu, pęd sosny napisał: jestem przystojny i chce pokazać to swiatu, a ryj to ma świnia, natomiast ty zakladasz tematy codziennie te same jak dziecko a reszta pajacyków temu przyklaskuje bo to twoj poziom upośledzenia. Haha przystojny jak Janusz. Zjedz snikersa i nie spinaj gaci, bo ci pękno w rowie. Wszyscy się dobrze bawimy w tych tematach, a ty chyba masz jakąś misję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: On ma misje zbawienia kafeterii. Taki leżak. Też na poważnie bierze wszystko. Jakieś spektrum pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Też mi się tak wydaje. Zrobilem zapiekankę z ziemniaków i są trochę twarde, myślisz że będę miał gorączkę? Wstaw aż dojdzie. Ale żyć będziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Ok to wstawiam. Dobra ale będzie lepsza. Zainspirowałaś wnuka kartoflowo. Zjadłabym. Zjadłam swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: A po co mi więcej. Przecież widzę, jakie masz podejście. Mało, że niemęskie, to upośledzone, a ludzi wyzywasz. bo ludzie z filmiku to małpy, dno dna. Poza tym pracowałem z wielomaaa ludźmi, i wiem z doświadczenia jacy to deebile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 35 minut temu, pęd sosny napisał: .Powtarzam ze twarz w av jest moją własną To gęba stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Maj 18, 2021 Jeszcze nie jadłem dobre są te lody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach