gosc78 412 Napisano Maj 3, 2021 Nesi...lub nessie tv oglądacie? Ja odkryłam parę miesięcy temu i polecam. Śliczna dziewczyna, ogarnięta życiowo i bardzo sympatyczna, nie robiąca z siebie gwiazdy. A dzieciaczki ma cudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc78 412 Napisano Maj 4, 2021 Kupczenie jest na wielu kanałach, większość wątków tu poruszanych w większości polega na tym samym w taki czy inny sposób. Ale akurat u niej mi to nie przeszkadza, bo jest bardzo sympatyczna i ciepła. A poza tym każdy ogląda to co lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apsik 719 Napisano Maj 4, 2021 Może i miła, ale to nie zmienia faktu, że to kolejny kanał o niczym czyt. kolejna nudząca się matka bombelków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oh Celinee 5233 Napisano 5 Kwiecień Jak dla mnie spoko dziewczyna, bardzo rodzinna i miła a dzieciaki super. Widać, że z mężem też się fajnie dogadują. Szkoda, że już od dawna nic nie publikuje na Yt bo dla mnie jeden z lepszych kanałów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach