Domi99 44 Napisano Maj 4, 2021 Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Maj 4, 2021 Dlaczego ludzie piszą SMS zamiast dzwonić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4 z przodu 13 Napisano Maj 4, 2021 strach, brak umiejętności interpersonalnych, lenistwo, oraz wygoda, .... ale to młodsze pokolenie zwykle, ja tam wole pogadać na głos albo osobiście albo przez tel czy jakiś komunikator, tylko weź kogoś do tego znajdź, wszyscy srają w gacie jak mają na głos rozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 4, 2021 Niektórzy są takimi gadułami że jak zadzwonie to mam pół godziny wycięte z życiorysu. Sms jest bezpieczniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 4, 2021 Czasem po prostu wygodniej i krocej do kogos napisac zamiast zadzwonic. Choc czasem latwiej zadzwonic zamiast tlumaczyc przez wiadomosc, zalezy od informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 4, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: Niektórzy mają głos taki że się go wstydzą. Redaktor głosu. Niezła opcja. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 4, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: A na spotkaniu zawód. Do spotkania nie dochodzi. Teraz wszystko załatwia słownik. Porażka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 4, 2021 Nie chce im się gadać z ludzmi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 4, 2021 3 minuty temu, Niby normalny napisał: Ja tam wole się spotykać twarzą w twarz. Zeby sie spotkac twarza w twarz to trzeba sie najpeirw umowic, czyli napisac albo zadzwonic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 4, 2021 2 minuty temu, Anastazja 94 napisał: I jak rozmawiasz to masz inny głos ? Jak to działa ? Tak to działa. Masz wiele opcji głosu. Raz można być Szołajskim a raz Czubówną. Znajdziesz tę aplikację w sklepie. Ja używam do zamawiania książek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 4, 2021 Ostatnio pokazywali w telewizji jakas kobiete, ktora od roku rozmawiala z jakims przystojnym zolnierzem przez internet. I nawet do niej niby dzwonil z kamerka, a potem sie okazalo, ze to bylo wideo innego goscia z internetu. Dopoki czlowiek sie nie spotka to nie ma pewnosci, a i wtedy niektorzy klamia, masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stała 269 Napisano Maj 4, 2021 Świat wirtualny. Witam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach