Gość Jolka42 Napisano Maj 4, 2021 Dziewczyny w podobnym wieku nosicie jeszcze stringi? Ja osobiście mam 42 i nie wyobrażam sobie innej bielizny niż stringi na mojej jędrnej pupce, moje koleżanki w podobnym wieku a nawet starsze tak samo dbają o siebie i są mega seksowne. A jak u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 20 godzin temu, Jolka42 napisał: A jak u was? Z tymi stringami to jakiś przekręt. Czy kupuje stringi, standardowe figi czy spodenki zawsze wychodzą na mojej dupce stringi. Dlaczego producenci oszukują kształtem w opakowaniu jak na tyłku zawsze nici w życi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka42 Napisano Maj 5, 2021 Przed chwilą, Electra napisał: Z tymi stringami to jakiś przekręt. Czy kupuje stringi, standardowe figi czy spodenki zawsze wychodzą na mojej dupce stringi. Dlaczego producenci oszukują kształtem w opakowaniu jak na tyłku zawsze nici w życi? W sensie chodzi Ci o to że Ci się stringi w dupsko wrzynają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 14 minut temu, Jolka42 napisał: W sensie chodzi Ci o to że Ci się stringi w dupsko wrzynają ? Między zęby raczej nie wchodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka42 Napisano Maj 5, 2021 Przed chwilą, Electra napisał: Między zęby raczej nie wchodzą. no tak hahaah a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 Przed chwilą, Jolka42 napisał: no tak hahaah a ile masz lat? 12. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka42 Napisano Maj 5, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: 12. AHA... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka42 Napisano Maj 5, 2021 w tym wieku drogie dziecko to Ci sie może jedynie czopek w dupe wrzynać jak Ci go mama będzie aplikowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 9 minut temu, Jolka42 napisał: w tym wieku drogie dziecko to Ci sie może jedynie czopek w dupe wrzynać jak Ci go mama będzie aplikowała Dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka42 Napisano Maj 5, 2021 2 minuty temu, Electra napisał: Dobre Chodź na priv młoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 12 minut temu, Jolka42 napisał: Chodź na priv młoda Mam 12 lat🥺 Jawna pe.do. filja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Maj 5, 2021 Niemowlak 0-1 Bardzo mała dziewczynka 2-3 4-8 dziewczynka 9-12 dziewczę 13-17 dziewczyna 18-25 dorosła dziewczyna 26 - 29 kobieta 30 - babiszon 40 - babcia 50 - stara babcia 60 - bardzo stara babcia 70 - potwornie stara babcia 80- niesamowicie stara baba 90- starowinka nad grobem 100 - uschnięta starowinka nad grobem Skąd więc pytam się, dziewczyna co ma 40 lat ? To jakiś alogizm . Pewnie jeszcze nosisz trampki, na głowie kucyk a w głowie gimbaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Dziewczynka z zapałkami napisał: Skąd więc pytam się, dziewczyna co ma 40 lat ? To jakiś alogizm . Mam 40 lat i również jestem dziewczyną. Ty za to kobietą przez duże K. I może dlatego chcemy być dziewczynami... Edytowano Maj 5, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Maj 5, 2021 3 minuty temu, Electra napisał: Mam 40 lat i również jestem dziewczyną. Ty za to kobietą przez duże K. I może dlatego chcemy być dziewczynami... To dobrze, że tak się czujesz. I autorka też. Starałam się być niemiła z nudów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 2 minuty temu, Dziewczynka z zapałkami napisał: Starałam się być niemiła z nudów. Pies jak się nudzi to sobie kulki liże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Maj 5, 2021 10 minut temu, Electra napisał: Pies jak się nudzi to sobie kulki liże. Pójdę w jego ślady... tylko będę lizać hm...ściany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach