Grzeniu 0 Napisano Maj 6, 2021 (edytowany) Hej chodze do liceum i mam straszny problem z bólem pleców. Moze to przez zdalne nauczanie, nie wiem. Ale no jest tragedia, caly dol plecow mnie nieznosnie boli. Rodzice mowia ze wymyslem, jestem mlody i nie znam zycia i nie wiem co to jest bol. Co moge zrobic na wlasna reke z takim bolem? Edytowano Maj 6, 2021 przez Grzeniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tera_2006 5 Napisano Maj 6, 2021 może pójdź do masażysty. a na własną rękę to spróbuj np.spać z czymś pod kolanami(np.poduszka) bez poduszki pod głową. słyszałam, że to podobno pomaga na kręgosłóp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonyjakjarmuż 0 Napisano Maj 7, 2021 jest duzo powodow dla ktorych moze bolec cie kregoslup, a twoi rodzice nie powinni tego ignorowac. najwazniejsze jest ustalenie przyczyny, moze zle siedzisz albo zle spisz. polecam ci poczytac na temat prawdlowego spospobu siedzenia. no i mozliwe ze zle spisz, albo na zlym materacu. albo w ogole na kanapie. to jest bardzo wazne, bo jak materac jest za miekki albo za twardy to wtedy sie bardzo kregoslup meczy podczas spania, moze nawet wygina. wwarto wydać więcej pieniędzy i kupić materac z 7 strefammi twardości np hilding flamenco, to zapewni ci odpowiedni komfort spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Wrzesień 2, 2021 Ja bym poszła do fizjoterapeuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach