Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

downhiil

nie mogę spać

Polecane posty

za dużo emocji na dziś a właściwie to wczoraj 

3 godziny temu, downhiil napisał:

za dużo emocji na dziś a właściwie to wczoraj 

Co się zadziało? 

6 godzin temu, Sempre napisał:

Co się zadziało? 

nic wielkiego ale ostatnio to wystarczy ze ja zobacze i dostaje jakiś szalonych emocji niekoniecznie dobrych

5 minut temu, downhiil napisał:

nic wielkiego ale ostatnio to wystarczy ze ja zobacze i dostaje jakiś szalonych emocji niekoniecznie dobrych

A jakich emocji, skoro nie dobrych? Co masz ochotę zrobic?

12 minut temu, 90%cacao napisał:

A kiedy nie wystarczało? 

🤣

Nigdy ponad to nie wyszedłeś i nie wyjdziesz.

Jestes chory psychicznie.

Z jakichś powodów nie podchodzi do Niej i nie otwiera się, ale i okolicznosci sa trudne, wiec nie musisz jeszcze mu pogarszać nastroju atakując Go, nie uwazasz? 

12 minut temu, 90%cacao napisał:

Daj spokój..

Jeśli uważasz, że błaznowanie i opisywanie od x lat platonicznej miłości ze strony DOROSŁEGO dawno faceta przed 30-ką jest urocze to zachwycaj się dalej. Skądinąd wiemy, że masz podobny infantylny styl zakochiwania się.

Mnie to się z męskością nijak nie kojarzy, ani nie jest powodem do kibicowania.

To zjawisko nazywa sie psychoza , która w skrajnych przypadkach kończy się aktami stalkingu.

Może Cię tego typu historia podnieca, bo nie miałaś do czynienia ze stalkingiem, a to dla ciebie wyraz uznania i zainteresowania.

Nie podniecaj się tak. Take it easy. To tylko jakies historie, nawiązywanie kontaktu na forum, zagadywanie, a Ty robisz z tego aferę jak gdyby powstała ogromna dziura w czasoprzestrzeni i chcesz ja na sile załatać. Prawda jest taka, że nic o Nas nie wiesz i o nikim stad, tylko to, co ktos napisze lub wymysli, a Ty zinterpretujesz to przez wlasny pryzmat doswiadczen wiec chill out. Nie ekscytuj się tak. 😎

Przed chwilą, 90%cacao napisał:

No skoro dla ciebie  zgrywanie dzidzi piernik to wybitna rozrywka to faktycznie mało wiem.

I nie chce wiedzieć 👋

Nie wiem czy to rozrywka, Ty tak to nazywasz. Ja odpisuje kiedy chce albo nie odpisuje, ale nie ekscytuje się tym nadmiernie jak Ty 😎