Kapsr 0 Napisano Maj 8, 2021 Witam przed ostatnia miesiączka nie bolały mnie piersi nie było oznak miesiączki, miesiączka pojawiła się intensywna 7 dniowa a teraz okres powinien być za 2 tygodnie a już bolą mnie piersi, czy to normalne mam 18 lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 8, 2021 Może tak być, ale jeśli będzie to dlugo trwało lub się pogorszy, idz do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 14, 2021 moze tak byc tak naprawde jszcze ddojrzewasz. moze cie pobolewac np ze wzgledu na owulacje wiec spokojnie. po prostu obserwuj swoje cykle ( ja do tego ci moge polecic cyclotest my way) i jesli bedzie sie powtarzac mocny bol to idz do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Maj 16, 2021 Może powinnaś robić zapis cyklu, fajne są testery afrodyta smart z aplikacją na telefon. Pewnie kwestia hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 22, 2021 Dnia 8.05.2021 o 08:50, Kapsr napisał: Witam przed ostatnia miesiączka nie bolały mnie piersi nie było oznak miesiączki, miesiączka pojawiła się intensywna 7 dniowa a teraz okres powinien być za 2 tygodnie a już bolą mnie piersi, czy to normalne mam 18 lat ? tak spokojnie jeszcze dojrzewasz! jesli juz wspolzyjesz to proponuje Ci tester afrodyty do sprawdzania swojego cyklu, zeby ci nigdy nie zrobil niespodzianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach