Lollit 6 Napisano Maj 8, 2021 Tak jak w tytule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Maj 8, 2021 2 minuty temu, 90%cacao napisał: Za rzadko. Ja z kolei za często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 Codziennie 3 litry zbieram do basenu na lato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 8, 2021 Prawie nigdy. Nie wiem, czy to dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 1 minutę temu, ToBezZnaczenia napisał: Prawie nigdy. Nie wiem, czy to dobrze. Na wodzie byś oszczędził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 8, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Na wodzie byś oszczędził. Rzekę mam niedaleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał: Rzekę mam niedaleko. To zmienia postać rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 8, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: To zmienia postać rzeczy. Syrnik mnie zainspirował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 Przed chwilą, ToBezZnaczenia napisał: Syrnik mnie zainspirował. Życie nomada musi być mimo wszystko fascynujące. Może to coś dla nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 8, 2021 Prawie codziennie od kiedy szambo się odetkało. Sraka leci cieszo się dziedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Prawie codziennie od kiedy szambo się odetkało. Sraka leci cieszo się dziedzi. widziałam 2 meneli z wózkami. Chciało mi się płakać, bo zobaczyłam w nich nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 8, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Życie nomada musi być mimo wszystko fascynujące. Może to coś dla nas? No taki powrót do korzeni mógłby nas uszczęśliwić może nawet. Może czas wrócić na drzewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 8, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: widziałam 2 meneli z wózkami. Chciało mi się płakać, bo zobaczyłam w nich nas. Nostalgia... Nie wiem czy mnie będzie stać na Twój wymarzony wózek ale się postaram. Jak nie wyjdzie normalnie to się sprzedam dla babki. Edytowano Maj 8, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Nostalgia... Nie wiem czy mnie będzie stać na Twój wymarzony wózek ale się postaram. Jak nie wyjdzie normalnie to się sprzedam dla babki. Jestem gotowa się zrzec pragnień i zadowolić się starym skladakiem ze śmietnika po dziedzku janusza i grazyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 8, 2021 15 minut temu, 90%cacao napisał: Za rzadko. pewnie jesteś szczęśliwa dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 8, 2021 Od czasu do czau. Łatwo się wzruszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 8, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Jestem gotowa się zrzec pragnień i zadowolić się starym skladakiem ze śmietnika po dziedzku janusza i grazyny. Dziękuje babko, to jest prawdziwa miłość babka- wnuk... 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 9 minut temu, Benniee napisał: Dziękuje babko, to jest prawdziwa miłość babka- wnuk... 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 8, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: bojs dont kraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 8, 2021 Codziennie. Uwielbiam cebulę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KKeira 383 Napisano Maj 8, 2021 (edytowany) Czasami wzrusza mnie jakaś blahostka, czasami jestem jak z kamienia. Ale zdarzają sie jakieś dramaty ludzkie bądź krzywda zwierząt wtedy ryczę. Edytowano Maj 8, 2021 przez KKeira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 8, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Uwielbiam cebulę. Ble. Obrzydliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 Wnuku, nie płacz tam sraką, korfa mać, nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 8, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Wnuku, nie płacz tam sraką, korfa mać, nie mogę Wyobraziłem sobie płacz sraką, trzagedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Wyobraziłem sobie płacz sraką, trzagedia. Ja pjerdolę. Daj tego wina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 8, 2021 6 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ja pjerdolę. Daj tego wina. Już leje W przyszłym tyg pijemy razem proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Już leje W przyszłym tyg pijemy razem proszę Wypijemy martini na słono z łzami. Na 1 lecę teraz. Siedzę na tronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 8, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Wypijemy martini na słono z łzami. Na 1 lecę teraz. Siedzę na tronie. Wino mi się kończy, a ja się dziwie dlaczego taki wstawiony jestem. Wypijemy, limonkę jeszcze wkrece dla smaku. Pozbądź się złej uryny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 8, 2021 Bardzo cenny skarb archiwum telewizji polskiej. Transmisja z beatyfikacji babki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 8, 2021 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Bardzo cenny skarb archiwum telewizji polskiej. Transmisja z beatyfikacji babki SAMA POTRAFI DOJECHAC DO KALWARII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach