taki sum 0 Napisano Maj 9, 2021 Czy jest jakiś sposób na sprawdzenie, czy dzieci są moje? Tylko nie DNA, bo jest drogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AntyBazyl Napisano Maj 9, 2021 Nie stać Cie ba test dna? To jak te biedne dzieci żyją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotkaa 83 Napisano Maj 9, 2021 Tylko dna. Nie ma innego wyjscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Maj 9, 2021 W takim razie nie ma. Musisz rzucać monetą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Maj 9, 2021 30 minut temu, taki sum napisał: Czy jest jakiś sposób na sprawdzenie, czy dzieci są moje? Tylko nie DNA, bo jest drogi. Możesz poczekać aż się urodzi. Następnie zaproś krewnych (szczególnie kobiety są w tym "dobre"), a one powiedzą Ci czy dziecko nosi Twoje geny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Maj 9, 2021 A poważnie: tylko test dna rozwieje Twoje wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki sum 0 Napisano Maj 9, 2021 1 godzinę temu, AntyBazyl napisał: Nie stać Cie ba test dna? To jak te biedne dzieci żyją? U nas to tak bardziej żona zajmuje się dziećmi. One do niej lgną, a ze mną mają słaby kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki sum 0 Napisano Maj 9, 2021 1 godzinę temu, agent of Asgard napisał: W takim razie nie ma. Musisz rzucać monetą. A nie ma na to quizów w internecie, albo jakiegoś szybkiego testu z biedronki jak na koronawirusa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki sum 0 Napisano Maj 9, 2021 50 minut temu, tamta dziewczyna napisał: Możesz poczekać aż się urodzi. Następnie zaproś krewnych (szczególnie kobiety są w tym "dobre"), a one powiedzą Ci czy dziecko nosi Twoje geny. Żona obraziła moją mamę kilka lat temu i od tamtej pory nikt do nas nie przychodzi, tylko ja jeżdżę do mamusi. A jej rodzina mieszka daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 9, 2021 Ale będziesz miał pewność a nie płacił alimenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach