Doktor Siurek 814 Napisano Maj 9, 2021 (edytowany) Bo okazuje się że mają tam grono około 15 pań w różnym wieku, które publicznie twierdzą, że ich interesy najlepiej będzie reprezentował Pan Grzegorz B. znany specjalista od monarchii i triady Kościół - szkoła - strzelnica Edytowano Maj 9, 2021 przez Doktor Siurek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 9, 2021 Najważniejsze abyś nie pomylił Rzeszowa z Krakowem jak pewnie wyłysiały typ że sceny politycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 9, 2021 32 minuty temu, Doktor Siurek napisał: Bo okazuje się że mają tam grono około 15 pań w różnym wieku, które publicznie twierdzą, że ich interesy najlepiej będzie reprezentował Pan Grzegorz B. znany specjalista od monarchii i triady Kościół - szkoła - strzelnica U nas go nie chcieli, to tam próbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Maj 9, 2021 Znowu mi link do filmu wyjeeebali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Maj 9, 2021 W każdym razie jak się wpisze w Google "konfederacja Rzeszów kobiety" to powinien wyskoczyć link. I tak jak już mówiłem - chyba się zakochałem Chodzi o panią na zdjęciu najbardziej na prawo, w przykrótkiej ...ence, mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach