downhiil 88 Napisano Maj 10, 2021 wszystkim czy tylko tym którzy wam sie podobaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 10, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: wszystkim czy tylko tym którzy wam sie podobaja? Swoim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AntyBazyl Napisano Maj 10, 2021 Temu, który podoba się nam. Szczerze mówiąc nie interesuje mnie to czy podobam się jakiemukolwiek innemu facetowi niz ten przeze mnie wybrany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 10, 2021 Nikomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 10, 2021 niektóre podobno lubia wzbudzac zzachwyt wśród facetów i takich kobiet jest wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 766 Napisano Maj 10, 2021 13 minut temu, downhiil napisał: niektóre podobno lubia wzbudzac zzachwyt wśród facetów i takich kobiet jest wiele Po co? Raczej chyba zachwyt u konkretnego, bo jak u wszystkich tylko nie u Niego to zle, a jak u wszystkich włącznie z Nim to będzie pewnie bardzo zazdrosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Maj 10, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: wszystkim czy tylko tym którzy wam sie podobaja? Wybranym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 766 Napisano Maj 10, 2021 A Ty Donny chcsz, wzbudzać zachwyt u wszystkich czy u konkretnej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 10, 2021 Jedne wszystkim, niektóre niektórym, a inne mają na to wywalone. Widać po wyglądzie często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Maj 10, 2021 6 minut temu, Niburdiama napisał: A Ty Donny chcsz, wzbudzać zachwyt u wszystkich czy u konkretnej?? Pewnie u wszystkich... w jaki inny sposób podniesie swoją samoocenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 10, 2021 A nie obchodzi mnie to czy się komuś podobam czy nie. Jak mam humor potrafię dobrze wyglądać jak mam dół to potrafię źle wyglądać. Ogólnie mam wywalone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 10, 2021 37 minut temu, Sofi napisał: Jedne wszystkim, niektóre niektórym, a inne mają na to wywalone. Widać po wyglądzie często. czyli jak wystrojona to wszystkim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 10, 2021 43 minuty temu, Niburdiama napisał: A Ty Donny chcsz, wzbudzać zachwyt u wszystkich czy u konkretnej?? tym co mi się podobają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 10, 2021 3 minuty temu, downhiil napisał: czyli jak wystrojona to wszystkim? Jeśli zawsze to możliwe ,że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Maj 10, 2021 (edytowany) 56 minut temu, downhiil napisał: czyli jak wystrojona to wszystkim? Raczej musiałbyś ją zapytać o intencje czy wystroiła się dla wszystkich czy dla konkretnego faceta, być może jakaś okoliczność wyjątkowa albo tylko lubi ładnie się ubrać, taki ma gust i styl. Na marginesie wystrojona tzn. jak wyglądała? Edytowano Maj 10, 2021 przez Amore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 766 Napisano Maj 10, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: tym co mi się podobają A które Ci sie podobaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 766 Napisano Maj 10, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: czyli jak wystrojona to wszystkim? Niekoniecznie. A wystrojona w Twoim stylu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 766 Napisano Maj 10, 2021 2 godziny temu, Skb napisał: Pewnie u wszystkich... w jaki inny sposób podniesie swoją samoocenę? aha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 10, 2021 1 godzinę temu, Sofi napisał: Jeśli zawsze to możliwe ,że tak. nie zawsze ale dość często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 766 Napisano Maj 10, 2021 9 minut temu, downhiil napisał: nie zawsze ale dość często Wystrojona tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 10, 2021 Najbardziej lubię się podobać sobie. Na szczęscie mam niewybredny gust. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka92 771 Napisano Maj 10, 2021 4 godziny temu, Sofi napisał: Jedne wszystkim, niektóre niektórym, a inne mają na to wywalone. Widać po wyglądzie często. W jakim sensie? Pewnie chodzi Ci o to ze jak dziewczyna jest wyzywajaco ubrana, odsłania wiele to ma parcie by podobac sie wszystkim lub większości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Maj 11, 2021 11 godzin temu, Malutka92 napisał: W jakim sensie? Pewnie chodzi Ci o to ze jak dziewczyna jest wyzywajaco ubrana, odsłania wiele to ma parcie by podobac sie wszystkim lub większości? 13 godzin temu, downhiil napisał: nie zawsze ale dość często Jak kobieta ledwo idzie na szpilkach może nastawiona być na wszystkich, jak w dresie nie w lesie ma wywalone pewnie ,jak pięknie wygląda na spotkania z mężczyzną ,ale nie ma obiekcji pokazać się bez makijażu jest szansa że traktuje go poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach