Czad 4 Napisano Maj 14, 2021 "Kobiety są średnio mniej inteligentne od mężczyzn". Czy to prawda? Jaka opinie macie na ten temat? Czy miikke wziął taka tezę z dupy? Proszę argumenty podawać poniżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 14, 2021 6 minut temu, Czad napisał: średnio Średnio to mnie interesuje ktoś z taką opinią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czad 4 Napisano Maj 14, 2021 (edytowany) 5 minut temu, Electra napisał: Średnio to mnie interesuje ktoś z taką opinią. Czyli ze ta teoria jest niezgodna z realiami? Edytowano Maj 14, 2021 przez Czad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 14, 2021 1 minutę temu, Czad napisał: Czyli ze ta opinia jest niezgodna z realiami? To chyba logiczne, ze zależy kogo z kim zestawisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czad 4 Napisano Maj 14, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: To chyba logiczne, ze zależy kogo z kim zestawisz. Czyli sugerujesz ze to mężczyźni sa Średnio mniej inteligetni? Napisałaś ze cie Średnio interesuje Korwin jako osoba a nie napisałaś nic o jego teori . Ktoś jest zlym/dobrym człowiekiem to z góry zakładasz ze jest głupim/madrym i teorie przez niego przedstawiane są kłamstwem/prawda? Dobremu człowiekowi zawsze zaufasz i będziesz ślepo wierzyć w to co mowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 14, 2021 Przed chwilą, Czad napisał: Dobremu człowiekowi zawsze zaufasz i będziesz ślepo wierzyć w to co mowi? Tak. Dobro w człowieku urzeka mnie bez opamiętania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czad 4 Napisano Maj 15, 2021 (edytowany) 5 minut temu, Electra napisał: Tak. Dobro w człowieku urzeka mnie bez opamiętania. O judaszu tez mówili że dobry. Dlatego co do tezy Korwina nie powinnaś si wypowiadać bo łatwo tobą manipulować. Jak by Korwin był by dobry to byś ostro broniła tej teorii ze tak to prawda. Albo jak by udawal dobrego. Edytowano Maj 15, 2021 przez Czad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 15, 2021 7 minut temu, Czad napisał: manipulować Już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Maj 15, 2021 5 godzin temu, Czad napisał: ''Kobiety są średnio mniej inteligentne od mężczyzn'' Czy to prawda? Zależy, jaki rodzaj inteligencji miał na myśli. I owszem, kobiety i mężczyźni różnią się w wielu kwestiach i nie ma w tym niczego złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 15, 2021 Zapytaj Korwina o źródło. Gufnoburza by dopiero zaświadczyła o waszej inteligencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach