julia229 1 Napisano Maj 17, 2021 Tydzień temu robiłam test ciążowy,w którym jedna linia była bardzo blada. Wczoraj zrobiłam dwa testy i obydwa wyszły z taką bladą kreską jak tydzień temu. Oprócz tego jedynym ewentualnym objawem ciąży jaki posiadam są twarde i bolące piersi. Niebawem udam się do ginekologa,ale przed tą wizyta chciałabym się jeszcze dowiedzieć,co wy o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 17, 2021 Ile spóźnia Ci się krwawienie? Możesz zrobić betaHCG z krwi, to jest dokładniejsze niż test z moczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mibo 84 Napisano Maj 17, 2021 Jeśli 2 kreski po prawidłowym upływie czasu to gratuluję. Oczywiście pewnym potwierdzeniem bedzie opinia lekarza lub badania krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Maj 17, 2021 jezeli kreska byla blada tydzien temu i tak samo blada teraz to na 99% to nie ciaza chyba ze test wadliwy. Blada kreska po kilku dniach staje sie mocno bordowa. Zrob test innej firmy,niektore testy tak maja ze widac biala kreske gdy test zostanie zmoczony. Proponujeunikac testow z marketu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julia229 1 Napisano Maj 17, 2021 3 godziny temu, Kliop napisał: Ile spóźnia Ci się krwawienie? Możesz zrobić betaHCG z krwi, to jest dokładniejsze niż test z moczu. Narazie 8 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 18, 2021 Zrób betaHCG z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzczej_gosc 84 Napisano Maj 18, 2021 Zrób betę z krwi. Sprawdź przyrost po 48h. Zwlaszcza, ze dlugo te blade kreski. Wychodzi 5-6 tc. Do lekarza w 7-8 najwczesniej. Powinno juz bic serduszko. Jesli pojdziesz teraz, to moze nawet Cię nie zbadać. Moj lekarz " nie gmerał, zeby nie drażnić", jak twierdził. Dopiero usg by sprawdzić serduszko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Maj 18, 2021 Jestem rób żadnych testów z krwi, bo po co? Jak minie 12 tyg od ostatniej miesiączki wtedy idź do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach