Jagodziankaaaa 0 Napisano Maj 20, 2021 Byłam blisko 3 lata w zwiazku, wszystko było pięknie, on mnie kochał, ja jego, byłam szczęśliwa. Ale on sie zmienil... moze wczesniej udawal, nie wiem. Wkurza sie na mnie bez powodu, zachowuje sie jak jakis furiat ;( podnosi na mnie glos, przeklina, kilka razy za mocno mnie szarpnal ;( przykro mi bo go kocham a jego najmniejsze rzeczy wyprowadzaja z rownowagi. wczoraj bylo to samo... slyszeli to moi rodzice. rano powiedzieli mi ze jestem glupia ze z nim jestem. Zerwalam z nim, to dobrze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 20, 2021 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 20, 2021 (edytowany) tak, można pokochać wiele osób podobno ktos kto nam szkodzi nie zasluguje na miłość Edytowano Maj 20, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 20, 2021 bardzo dobrze. trzeba od razu nim wpadniesz w syndrom sztokholmski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Maj 21, 2021 Musisz być stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodziankaaaa 0 Napisano Maj 27, 2021 Słuchajcie. Dziekuje Wam za rady. A tak serio, to ten cały topic to byla ściema i prowo. Daliście sie nabrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Maj 27, 2021 6 minut temu, Jagodziankaaaa napisał: A tak serio, to ten cały topic to byla ściema i prowo. Daliście sie nabrac pracujesz dla Kafe? czy aż tak się nudzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodziankaaaa 0 Napisano Maj 30, 2021 Nudzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach