downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 czy jak ktoś ma status na fb wolny to jest jakieś prawdopodobieństwo że kogoś ma, albo sie spotyka lub coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Jest prawdobodobieństwo, że jest infantylny jak ty, a więc kuj żelazo i znikaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Maj 22, 2021 Mało prawdopodobne. No chyba, że się spotyka z kimś niezobowiązująco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Jest prawdobodobieństwo, że jest infantylny jak ty, a więc kuj żelazo i znikaj. nie wiem jak zacząć bo to też laska z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 Przed chwilą, Cheesek napisał: A jak ma w zwiazku to znaczy ze jest single?? mam znajomego który tak ma a jest w związku i ma z nia zdjęcia na fb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: nie wiem jak zacząć bo to też laska z pracy U faceta liczy się koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 22, 2021 Hmm myślę że zależy od danej osoby co sobie wpisze. Nie wiem, nie ma FB i nie żałuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 22, 2021 szybko sie odkochales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 ja mam tylko massanger może to błąd bo mnie nie odnajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 Przed chwilą, maxii napisał: szybko sie odkochales nie odkochalem po prostu kolejna mi sie spodobala ale jak z takta zerwe kontakty a z ta nawiąże to jest szansa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Może razem na Florydę polecicie. Trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 22, 2021 9 minut temu, Cheesek napisał: Ja tez nie mam I ciesze sie xd. Moj jedyny kontakt z netem to kafe xd Ten cały FB to porażka, jeden lepszy od drugiego kafe to taki pożeracz czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Może razem na Florydę polecicie. Trzymam kciuki. mysle ze na mnie leci i ja na nia tez co pewnie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 chyba sie zabujałem faktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 22, 2021 Żargon, którego używasz do opisywania swoich perypetii świadczy o tym, że mentalnie masz naście lat. Enyłej, powodzenia życzę I błogosławię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 8 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Żargon, którego używasz do opisywania swoich perypetii świadczy o tym, że mentalnie masz naście lat. Enyłej, powodzenia życzę I błogosławię. dzięki może i mam wolę tak niż być jak stary pryk, wieczna młodość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 22, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: nie odkochalem po prostu kolejna mi sie spodobala ale jak z takta zerwe kontakty a z ta nawiąże to jest szansa To jesteś stały w uczuciach czyli klin klinem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Maj 22, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: nie odkochalem po prostu kolejna mi sie spodobala ale jak z takta zerwe kontakty a z ta nawiąże to jest szansa szansa na co? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 22, 2021 36 minut temu, downhiil napisał: chyba sie zabujałem faktycznie No wreszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 20 minut temu, Hellies napisał: szansa na co? XD na odkochaanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 22, 2021 7 minut temu, downhiil napisał: na odkochaanie A jak zrobisz sobie i jej krzywde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 12 minut temu, Sempre napisał: A jak zrobisz sobie i jej krzywde komu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 22, 2021 wiadomo że kobieta miła i uśmiechnięta która zawsze odpowiada na cześć i do tego wolna jest lepsza od zajętej, sfochowanej której ciezko6sie odezwac, z wyglądu porownywalne sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 22, 2021 41 minut temu, downhiil napisał: wiadomo że kobieta miła i uśmiechnięta która zawsze odpowiada na cześć i do tego wolna jest lepsza od zajętej, sfochowanej której ciezko6sie odezwac, z wyglądu porownywalne sa No oczywiście,że tak ale jeśli się jeszcze nie wyleczyłem to przeczeka j bo nie zaangażujesz się w to na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach