kocur93 324 Napisano Maj 23, 2021 1 godzinę temu, onomatopeya napisał: nie zgodze sie z toba, ze osoby ktore korzystaja z tarota, to ten sam worek co osoby ktore komunikuja sie ze zmarlymi i nie biora za to pieniedzy Jeżeli np poszłaś do wróżki raz w życiu to nie powinno się nic dziać. Ja sam raz byłem gdy zaginął ktoś z mojej rodziny i nic się nie dzieje u mnie, ale jak wchodzisz w to mocno to może być nieciekawie. Wywoływanie duchów to większy kaliber niż chodzenie do tarocisty, ale lepiej obydwu unikać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onomatopeya 0 Napisano Maj 23, 2021 12 minut temu, kocur93 napisał: Jeżeli np poszłaś do wróżki raz w życiu to nie powinno się nic dziać. Ja sam raz byłem gdy zaginął ktoś z mojej rodziny i nic się nie dzieje u mnie, ale jak wchodzisz w to mocno to może być nieciekawie. Wywoływanie duchów to większy kaliber niż chodzenie do tarocisty, ale lepiej obydwu unikać. to nie jest wywolywanie duchow. sa osoby, ktore maja nadprzyrodzone zdolnosci i rozmawiaja ze zmarlymi. Dla mnie osoba zmarla to nie duch Bylam u kilkunastu tarocistow - przeczytaj moj post, i nic mi nie jest. Pewnie dlatego ze ci wszyscy ww to oszusci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 324 Napisano Maj 23, 2021 1 godzinę temu, onomatopeya napisał: to nie jest wywolywanie duchow. sa osoby, ktore maja nadprzyrodzone zdolnosci i rozmawiaja ze zmarlymi. Dla mnie osoba zmarla to nie duch Bylam u kilkunastu tarocistow - przeczytaj moj post, i nic mi nie jest. Pewnie dlatego ze ci wszyscy ww to oszusci Przeczytałem. A po co do nich chodzić ? Lepiej pomagać szczęściu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onomatopeya 0 Napisano Maj 23, 2021 1 godzinę temu, expresis verbis napisał: "I zgadzam sie z toba, ze bylam uzalezniona ( i dodatku glupia)". A teraz jestes wolna i madra? nie chce mi sie odpowiadac na glupie pytania, nie mam na to czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach