Kasica28 2 Napisano Maj 24, 2021 Witam, czy możliwe jest zajście w ciążę parę dni przed okresem, wiedząc że miałam owulację 10 dni wcześniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 24, 2021 Nie, ale musisz być pewna co do terminu owulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Maj 24, 2021 zgadzam się z poprzedniczką, ja do wyznaczania owulacji korzystam z komputera cyklu cyclotest mySense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasica28 2 Napisano Maj 24, 2021 14 minut temu, Kliop napisał: Nie, ale musisz być pewna co do terminu owulacji. Jestem pewna, że owulację miałam 22 maja, chciałabym w końcu spróbować seksu bez prezerwatywy. Dzieki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 24, 2021 Musisz także wiedzieć, że nie będziesz miała drugiej owulacji. Rzadko, ale się zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasica28 2 Napisano Maj 24, 2021 1 godzinę temu, Kliop napisał: Musisz także wiedzieć, że nie będziesz miała drugiej owulacji. Rzadko, ale się zdarza. Dzieki za wiadomość, będę się musiała przyglądnąć mojemu cyklu. Nawet nie wiedziałam, że mogłaby być 2 owulacja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Maj 24, 2021 No rzadko, bo rzadko ale dwie czasem się zdarzają. Fajnie korzystać z pomocniczego urządzenia do wyznaczania dni płodnych, bo uwzględnia wszystko, co się na bieżąco dzieje (leki, choroby, zmiana diety, itd) Ja korzystam z Cyclotestu myway i jest spoko, także polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 25, 2021 18 godzin temu, Kasica28 napisał: Witam, czy możliwe jest zajście w ciążę parę dni przed okresem, wiedząc że miałam owulację 10 dni wcześniej? jak masz regularne cykle to tuż przed okresem możecie jechać bareback na spokojnie, bez obaw... wbrew pozorom zajście w ciąże nie jest takie łatwe, jest krótkie okienko w miesiącu na kilka dni przed owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 25, 2021 8 godzin temu, Kasica28 napisał: Jestem pewna, że owulację miałam 22 maja, chciałabym w końcu spróbować seksu bez prezerwatywy. Dzieki za odpowiedź jak 22go to dziś lub jutro możecie jechać na cały zawór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasica28 2 Napisano Maj 25, 2021 5 godzin temu, szym pans napisał: jak masz regularne cykle to tuż przed okresem możecie jechać bareback na spokojnie, bez obaw... wbrew pozorom zajście w ciąże nie jest takie łatwe, jest krótkie okienko w miesiącu na kilka dni przed owulacja Własnie, aż tak super regularnych nie mam, wahają mi się średnio od 33 do 37 dni. Ale kiedyś trzeba bedzie spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 25, 2021 12 godzin temu, Kasica28 napisał: Własnie, aż tak super regularnych nie mam, wahają mi się średnio od 33 do 37 dni. Ale kiedyś trzeba bedzie spróbować pare dni w jedną czy drugą bez różnicy, powinnaś już znać swoje ciało i gdy nadchodzi okres, bóle piersi, skoki nastroju, łatwa irytacja itp itd., to ten czas gdy możesz jechać na żywca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalinka34 Napisano Maj 25, 2021 57 minut temu, szym pans napisał: pare dni w jedną czy drugą bez różnicy, powinnaś już znać swoje ciało i gdy nadchodzi okres, bóle piersi, skoki nastroju, łatwa irytacja itp itd., to ten czas gdy możesz jechać na żywca A skąd Ty tyle o kobietach wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 25, 2021 1 minutę temu, Kalinka34 napisał: A skąd Ty tyle o kobietach wiesz? duże doświadczenie z tym gatunkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalinka34 Napisano Maj 25, 2021 5 minut temu, szym pans napisał: duże doświadczenie z tym gatunkiem I dużo różnych kont na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 25, 2021 2 minuty temu, Kalinka34 napisał: I dużo różnych kont na forum? gdzie? tu? jestem tu od niedawna, chętnie podziele się wiedzą, śmiało pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 25, 2021 14 godzin temu, Kasica28 napisał: Własnie, aż tak super regularnych nie mam, wahają mi się średnio od 33 do 37 dni. Ale kiedyś trzeba bedzie spróbować jesli chcesz sprobowac bez gumki to moge ci polecic jako zabezpieczenie diafragma caye, wkladke dopochwowa. bedziesz miala przynajmniej ten spokoj z tylu glowy ze jest jakies zabezpieczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalinka34 Napisano Maj 25, 2021 3 minuty temu, kalinka napisał: jesli chcesz sprobowac bez gumki to moge ci polecic jako zabezpieczenie diafragma caye, wkladke dopochwowa. bedziesz miala przynajmniej ten spokoj z tylu glowy ze jest jakies zabezpieczenie Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach