downhiil 88 Napisano Maj 24, 2021 nie wiem co robic i jak internetowac zachowania kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 24, 2021 interpretować miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 24, 2021 26 minut temu, downhiil napisał: interpretować miało być W czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 24, 2021 (edytowany) 33 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: No jesteś zgubiony Ale nie dlatego że nie umiesz interpretować zachowania kobiet, tylko dlatego że myślałeś że to jest wogóle możliwe dokładnie tak, często kobiety same siebie nie rozumieją 23 minuty temu, Sempre napisał: W czym problem? mogę na pw ? Edytowano Maj 24, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati 😉 11 Napisano Maj 24, 2021 Zgubiony? Może uruchom sobie "gdzie jest dziecko" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 24, 2021 23 minuty temu, downhiil napisał: dokładnie tak, często kobiety same siebie nie rozumieją mogę na pw ? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 25, 2021 7 godzin temu, downhiil napisał: interpretować miało być to jest bajecznie proste, interpretuj 180 stopni odwrotnie i trafisz 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach