Dorota92 0 Napisano Maj 24, 2021 (edytowany) Witam. Mam pytanie. Do okresu mam 4 dni. A dziś na wkładce pojawiła się krew nie dużo troszkę myślałam że może to okres ale podcieralam się I nic nie bylo. Co to może oznaczać. A nigdy mi się tak nie zrobilo Edytowano Maj 24, 2021 przez Dorota92 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Maj 24, 2021 Pekl Ci zylak odbytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Maj 24, 2021 Jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 30, 2021 czasem jest takie plamienie przed okresem, w owulacje tez sie moze zdarzyc. popatrz na naturalna plodnosc i idz do gina, bo to moze byc nawet rak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 30, 2021 jaki zylak odbytu jaka ciaza? idz do gina bo to moze byc wszystko tak naprawde. i tak jak tutaj ktos pisal ew zobacz na naturalnej plodnosci tam sa rozne tematy poruszane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach