Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 Iks de. Kto deklaruje się zrobić mi śniadanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Właśnie robię kanapki , chcesz jedną? Oczywiście! Smacznego Szynszylko, z czym tworzysz kanapkowe dzieła jeśli można wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 2 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Serek pomidorek i szczypiorek To bardzo dobre. Pijemy, a Ty taka niegrzeczna i kawę pijesz? Z tego co pamiętam tylko kradłaś łyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 8 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: No ja nadal kawę to mogę sobie tylko powąchać ale dlatego chętnie robię Bidluka, mnie by wąchanie chyba za bardzo kusiło. Jesteś twarda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 7 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Nie , to nie byłam ja tylko Agent, i nie kawa a herbata Agent już normalnie żłopie kawisko z tego co wiem. Co prawda, nie z częstotliwością czterech w ciągu doby ale pozwala sobie na kofeinę. Kawa w małych ilościach nie jest taka wcale zła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 26 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Lecę ! Miłego dnia Bennie ! Papa miłego dnia Szynszylko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 Kloszarda. https://files.catbox.moe/p7tezq.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 1 minutę temu, Buddy napisał: i tak wlasnie wygląda poziom wypowiedzi tego trolla. i jak tu sensownie z takim czymś pisać? Obciagniesz mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 Bardzo pozytywny utwór na dzień dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 25, 2021 Dzien dobry kochani. Dajcie tych kanapek, bo na sniadanie przegryzam jakies ciastka z dna szafki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, Kulfon napisał: Dzien dobry kochani. Dajcie tych kanapek, bo na sniadanie przegryzam jakies ciastka z dna szafki. Proszę spożywać pełnowartościowo Kulfon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Proszę spożywać pełnowartościowo Kulfon. Rano zawsze jem byle co niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 25, 2021 9 minut temu, Kulfon napisał: Rano zawsze jem byle co niestety Lanie po dupsku się należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 25, 2021 12 minut temu, Benniee napisał: Lanie po dupsku się należy. Oj nie kus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 25, 2021 2 godziny temu, Benniee napisał: Iks de. Kto deklaruje się zrobić mi śniadanie? No to mamy pewność, że FwB (gdzie w B zawiera się i catering) należy już do przeszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 25, 2021 6 minut temu, Benniee napisał: No niestety ale dziś została mi postawiona kawa więc jakiś tam katering jest. Przez kochanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 25, 2021 (edytowany) Boni, czemu znowu masz banana? Edytowano Maj 25, 2021 przez agent of Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ßuddy 27 Napisano Maj 25, 2021 Co, łosie, wasz koleżka zgłaszamy spamy poleciał i od razu skończyło się eldorado i prywata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ßuddy 27 Napisano Maj 25, 2021 1 minutę temu, EIciaa napisał: A co ma piernik do wiatraka? Mąkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 25, 2021 5 minut temu, ßuddy napisał: Co, łosie, wasz koleżka zgłaszamy spamy poleciał i od razu skończyło się eldorado i prywata? Jaka znów prywata się skończyła? A Zgłaszamy Spamy to nie był nasz znajomy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 25, 2021 (edytowany) O kurde, mam wykorzystane 102% skrzynki. Cuda, Panie, cuda. Edytowano Maj 25, 2021 przez agent of Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 25, 2021 1 minutę temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Stopo, już się nie psiapsiujecie? To Przemo, podszyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach