Anulka612 0 Napisano Maj 26, 2021 Zawsze myślałam, że jestem heteroseksualna. Poznałam tutaj koleżankę i od jakiegoś czasu fanatazjuję o niej, chcę ją pieścić, kochać się z nią. Nie wiem co mam robić. Patowa sytuacja: znamy się z netu, ja się „chyba” zauraczam. Ona nie ma o tym pojęcia. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, Anulka612 napisał: Zawsze myślałam, że jestem heteroseksualna. Poznałam tutaj koleżankę i od jakiegoś czasu fanatazjuję o niej, chcę ją pieścić, kochać się z nią. Nie wiem co mam robić. Patowa sytuacja: znamy się z netu, ja się „chyba” zauraczam. Ona nie ma o tym pojęcia. Co robić? Go for it! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anulka612 0 Napisano Maj 26, 2021 5 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Go for it! Haha, chyba bym chciała ale jak to zrobić? Ta kobieta nie ma pojęcia o tym co mi w głowie siedzi, w dodatku nie wiem czy lubi kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 26, 2021 6 minut temu, Anulka612 napisał: Haha, chyba bym chciała ale jak to zrobić? Ta kobieta nie ma pojęcia o tym co mi w głowie siedzi, w dodatku nie wiem czy lubi kobiety Nie spytasz, to się nie dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anulka612 0 Napisano Maj 26, 2021 1 minutę temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Nie spytasz, to się nie dowiesz Ale jak mam się spytać? Taj wprost? A jeśli ją wystraszę bo się domyśli i znajomość się zakończy? Nie chciałabym tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, Anulka612 napisał: Ale jak mam się spytać? Taj wprost? A jeśli ją wystraszę bo się domyśli i znajomość się zakończy? Nie chciałabym tego Zaproś ją poza Kafe i wtedy się zorientujesz; spytaj co myśli o jakichś detalach w jakimś lesbijskim filmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Maj 27, 2021 (edytowany) 16 godzin temu, Anulka612 napisał: Ale jak mam się spytać? Taj wprost? więc Droga BiGinistko: Nie wprost, Etapem, zacząć od Trójkąta. Może Lepiej zacząć od Propozycji Trójkącika ze Mną w jakże Pomocnej Uniżonej Roli Głównej Edytowano Maj 27, 2021 przez PrawiczekPzn Przykłady Trójkątów BiGinicznych w Podpisie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szym pans 23 Napisano Maj 27, 2021 (edytowany) 17 godzin temu, Anulka612 napisał: Zawsze myślałam, że jestem heteroseksualna. Poznałam tutaj koleżankę i od jakiegoś czasu fanatazjuję o niej, chcę ją pieścić, kochać się z nią. Nie wiem co mam robić. Patowa sytuacja: znamy się z netu, ja się „chyba” zauraczam. Ona nie ma o tym pojęcia. Co robić? spotkanie na kawe i do roboty, nie widze problemu, tylko która zapłaci jak obie baby Edytowano Maj 27, 2021 przez szym pans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach