KateRoss 0 Napisano Maj 29, 2021 Czterdziecha na karku ,nigdy nie pokazuje sie z kobietą Jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dropsik 17 Napisano Maj 29, 2021 Po jego wypowiedziach można stwierdzić, że to bardzo prawdopodobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa Juciuba 160 Napisano Maj 29, 2021 Nie jest. ma dziecko, więc pewnie i kobitę, ale mało kto o tym wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Maj 29, 2021 5 godzin temu, KateRoss napisał: Czterdziecha na karku ,nigdy nie pokazuje sie z kobietą Nieprawda. Na przykład w 2012 sfotografowano go z kobietą na Okęciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Maj 29, 2021 1 godzinę temu, Królowa Juciuba napisał: ma dziecko, więc pewnie i kobitę, ale mało kto o tym wie W wywiadzie z roku 2008 dla Sukcesu powiedział, że kilka razy się naciął - startującym do niego kobietom zależało bardziej na jego pieniądzach. Nagabywany później niejednokrotnie odpowiadał, że nie ma zamiaru obnosić się ze swoim życiem osobistym. I słusznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Maj 29, 2021 5 godzin temu, Dropsik napisał: Po jego wypowiedziach można stwierdzić, że to bardzo prawdopodobne. Niby po jakich? Przestań(cie) pitolić. Kiedyś w wywiadzie dla Onetu Pudzianowski wypowiedział się wyraźnie: "Zdarzało się, że dostawałem propozycje spotkań także od mężczyzn. Przychodziły maile, głównie z zagranicy. Panowie chcieli się spotkać, gwarantowali dyskrecję. Ignoruję to. Jestem zdecydowanie heteroseksualny." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dropsik 17 Napisano Maj 29, 2021 Oj no standardowe teksty kryptogejow, że nie powinni się obnosić i takie tam. No i też to że ma potrzebę podkreślać że jest zdecydowanie hetereseksualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
restoree 178 Napisano Maj 29, 2021 4 godziny temu, Dropsik napisał: Oj no standardowe teksty kryptogejow, że nie powinni się obnosić i takie tam. No i też to że ma potrzebę podkreślać że jest zdecydowanie hetereseksualny. Poyebało was już chyba z tymi lewackimi stereotypami Jak go zapytali to powiedział, ze jest zdecydowanie hetero. Tylko zyebani lewacy dosuzkują się w normalnych wypowiedziach jakichś podtekstów. I jak tak czytam koementarza na róznych forach to wielu, jak nie większośc facetów hetero wolałoby (po prostu kwestia nie tyle tolerancji, co pewnej estetyki, obrzydzenia itd) aby geje się nie obnosili. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Missslacker 399 Napisano Maj 29, 2021 8 godzin temu, Królowa Juciuba napisał: Nie jest. ma dziecko, więc pewnie i kobitę, ale mało kto o tym wie Woliński też ma dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dropsik 17 Napisano Maj 30, 2021 11 godzin temu, restoree napisał: I jak tak czytam koementarza na róznych forach to wielu, jak nie większośc facetów hetero wolałoby (po prostu kwestia nie tyle tolerancji, co pewnej estetyki, obrzydzenia itd) aby geje się nie obnosili. Hahaha, chyba tylko ci którzy mają problem sami że sobą. Facetom pewnym swojej seksualności nie przeszkadzają geje, bo niby w czym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AjeAje 476 Napisano Maj 30, 2021 28 minut temu, Dropsik napisał: Hahaha, chyba tylko ci którzy mają problem sami że sobą. Facetom pewnym swojej seksualności nie przeszkadzają geje, bo niby w czym. NIe tylko, jestem kobieta, hestero i obnoszenie sie ze swoja seksualnoscia czy to gejowska czy jaka kolwiek inna, mnie razi. Czlowiek ma wiecej do zaooferowania swiatu niz tylko doope czy fi.uta oraz informacje z kim sie bzyka. 2 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dropsik 17 Napisano Maj 30, 2021 4 minuty temu, AjeAje napisał: NIe tylko, jestem kobieta, hestero i obnoszenie sie ze swoja seksualnoscia czy to gejowska czy jaka kolwiek inna, mnie razi. Czlowiek ma wiecej do zaooferowania swiatu niz tylko doope czy fi.uta oraz informacje z kim sie bzyka. No właśnie, więc może nie powinnaś, widząc gejowska parę na ulicy, automatycznie myśleć o ich fiu.tach czy doopach. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubaszenka 196 Napisano Maj 30, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, AjeAje napisał: NIe tylko, jestem kobieta, hestero i obnoszenie sie ze swoja seksualnoscia czy to gejowska czy jaka kolwiek inna, mnie razi. Czlowiek ma wiecej do zaooferowania swiatu niz tylko doope czy fi.uta oraz informacje z kim sie bzyka. Czyli jeśli będzie mieć partnerkę/ partnera to rozumiem że ta informacja rozwali ci mózg? Ponieważ to informacja o tym, z kim się bzyka. Musisz w takim razie przeżywać horror na ulicach widząc pary chodzące za rękę lub włączając telewizor. Edytowano Maj 30, 2021 przez Lubaszenka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka999000 1245 Napisano Maj 30, 2021 12 godzin temu, Missslacker napisał: Woliński też ma dziecko Jacyków też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esmeralda 2502 Napisano Maj 30, 2021 13 godzin temu, Missslacker napisał: Woliński też ma dziecko I jacykow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach