nikita2345 0 Napisano Maj 30, 2021 (edytowany) Hej. Dwa dni po pierwszym stosunku z chłopakiem (zabezpieczonym prezerwatywą) miałam stan podgorączkowy, ból gardła i częstomocz. Na samym początku myślałam, że to zwykle przeziębienie, jednak gorączka spadła i od kilku dni mam 36,7 stopni i został tylko ból parcia na pęcherz, częstomocz oraz ból jajników i miednicy promieniujący na plecy i nogi. Trochę stresuję się niechcianą ciążą a te objawy podobne są też do wczesnej ciąży (od stosunku minęło 10 dni), bo niepokoi mnie ten ból jajników i miednicy. Podobno są to objawy charakterystyczne dla zapalenia pęcherza, ale wolę zapytać się na forum czy mieliście podobnie? Edytowano Maj 30, 2021 przez nikita2345 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Maj 31, 2021 Uważam, że zapalanie pęcherza jest bardziej prawdopodobne. Jeśli z prezerwatywą było wszystko okej, nie pękła itp. A ro były dni płodne? Bo skoro używasz mechanicznej ochrony, to też warto kontrolować płodność na jakimś pomocniczym urządzeniu, polecam Afrodyta Smart, zobacz sobie w necie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 31, 2021 Żeby wykluczyć zapalenie pęcherza pojdź do lekarza POZ. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 30, 2021 mysle ze to nie ciaza, kontroluj sobie czyms cykl, ja uzywam afrodyty smart z aplikacja na telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach