Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola901

Wiarygodność testu ciążowego z krwi beta hcg.

Polecane posty

Witam. Czy gdy zrobiłam test ciążowy z krwi 30 dni po stosunku niezabezpieczonym i wynik wyszedł <1.10mlU/ml to wyklucza ciążę w 100% czy mam powtórzyć? Miesiączka była ale skąpsza. Pobolewają mnie coś uda/jajniki. 

9 godzin temu, Ola901 napisał:

Witam. Czy gdy zrobiłam test ciążowy z krwi 30 dni po stosunku niezabezpieczonym i wynik wyszedł <1.10mlU/ml to wyklucza ciążę w 100% czy mam powtórzyć? Miesiączka była ale skąpsza. Pobolewają mnie coś uda/jajniki. 

Nie jesteś w ciąży. 

15 godzin temu, Ola901 napisał:

Co jakiś czas pytasz o to samo. Nie wierzysz  odpowiedziom na forum, domowym testom ciążowym ani laboratoryjnym badaniom beta hcg. Doszukujesz się objawów ciążowych tam gdzie ich nie ma i liczysz na zapłodnienie nawet bez seksu. Wygląda mi na to że ty bardzo chcesz zajść w ciążę. 

nie i zamiast pytac ciagle o to samo po prostu sie doucz i zakup tester afrodyty