downhiil 88 Napisano Maj 31, 2021 jak ktoś znajduję się obok i ma się na tę osobę ochotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 31, 2021 Bardziej pożądanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 31, 2021 44 minuty temu, Solero napisał: Bardziej pożądanie. a czym jest chemia jeśli nie tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Maj 31, 2021 (edytowany) Zgadzam się to bardziej pożądanie, chemia to taki magnetyzm- przyciąganie wzajemne 2 osób. Zdefiniuj słowo "ochota" czyli co? w stosunku do której pani? Edytowano Maj 31, 2021 przez Amore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 31, 2021 2 minuty temu, Amore napisał: Zgadzam się to bardziej pożądanie, chemia to taki magnetyzm- przyciąganie wzajemne 2 osób. Na tym polega właśnie pożądanie, a pożądać można wielu rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 31, 2021 2 minuty temu, Naitheure napisał: po raz kolejny przypadkiem wyłączyłam komunikator i nie wiem jak wlaczyc. Donny przykro mi, ale nie mam jak odpisać. Nic nie stracił, bo jak zapytam co stracił, to nie jesteś w stanie zrobić długiej listy, ale pozmuszać się możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 31, 2021 17 minut temu, Naitheure napisał: Nie rozumiem co napisałeś. Coś ci dzisiaj nie pykło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 31, 2021 2 minuty temu, Naitheure napisał: Nie, bo jestem dzis jak szpak. A kimś lepszym możesz się kiedyś dla mnie okazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 31, 2021 2 minuty temu, Naitheure napisał: A mogę?? Myślę, że nie powiedziałaś jeszcze ostatniego słowa w rozwoju osobistym. W którym kierunku zmierzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 31, 2021 1 godzinę temu, Naitheure napisał: po raz kolejny przypadkiem wyłączyłam komunikator i nie wiem jak wlaczyc. Donny przykro mi, ale nie mam jak odpisać. chyba sie nie da bo sam teraz wylaczylem, dziwne forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 31, 2021 1 minutę temu, FNicki napisał: tak, to reakcja chemiczna. kobiety potrafią zrobić mocne kuku pod tym względem, bo jak ci rozpi/erdoli przez kontakt ze sobą receptory opioidowe za pomocą wyrzutu endorfiny to nagle się okazuje że heroina to mały pikuś przy tym. ale to chyba działa w dwie strony a nie jedną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 31, 2021 Przed chwilą, Chantalinetee napisał: Och, jeden nieprzemyślany ruch i można stracic kafowego kolege moze jutro założę nowe konto, dziś mi się nie chce, rano praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 31, 2021 22 minuty temu, FNicki napisał: no zależy właśnie, jak we dwie to robi się podwójny problem. feromony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 1, 2021 21 godzin temu, downhiil napisał: chyba sie nie da bo sam teraz wylaczylem, dziwne forum Ja kiedyś wyłączyłam ale udało mi się załączyć ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 3, 2021 Dnia 1.06.2021 o 22:23, Chantalinetee napisał: Ale jak? Trzeba być bardzo inteligentnym żeby tego dokonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 3, 2021 lubię wpadać w samozachwyt 16 godzin temu, Chantalinetee napisał: Ale oczywiście nie powiesz jak tego dokonać, tylko będziesz wpadać w samouwielbienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 3, 2021 3 minuty temu, TakaTamJedna... napisał: lubię wpadać w samozachwyt Jak nie można polegać na innych, to musisz się pocieszać sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 3, 2021 53 minuty temu, Druhu napisał: Jak nie można polegać na innych, to musisz się pocieszać sama. Poczułeś się lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 3, 2021 Przed chwilą, TakaTamJedna... napisał: Poczułeś się lepiej? A chcesz to sprawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 3, 2021 56 minut temu, Chantalinetee napisał: Zamiast dac odpowiedz. Mniej będziesz romansował Downhill z kobietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 3, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: A chcesz to sprawić? Aż tak ciekawa ciebie nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 3, 2021 3 minuty temu, TakaTamJedna... napisał: Aż tak ciekawa ciebie nie jestem W pewnym wieku kobiety tylko jednego są ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 4, 2021 Dnia 3.06.2021 o 23:56, Druhu napisał: W pewnym wieku kobiety tylko jednego są ciekawe. Czyli czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 5, 2021 4 godziny temu, TakaTamJedna... napisał: Czyli czego? Jak śmiesz spać o tej porze kiedy mam ci tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do powiedzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 5, 2021 17 godzin temu, Druhu napisał: Jak śmiesz spać o tej porze kiedy mam ci tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do powiedzenia? Bardzo mi przykro, że wciąż ostatnio jestem nieobecna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 5, 2021 10 minut temu, TakaTamJedna... napisał: Bardzo mi przykro, że wciąż ostatnio jestem nieobecna Spać mi się chcę z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 5, 2021 1 godzinę temu, Druhu napisał: Spać mi się chcę z Tobą. Tak cię nudzę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 5, 2021 1 minutę temu, TakaTamJedna... napisał: Tak cię nudzę? Twoją najgorszą wadą jest że tego nie umiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Czerwiec 6, 2021 20 godzin temu, Druhu napisał: Twoją najgorszą wadą jest że tego nie umiesz. No, to mi przysłodziłeś... ale i tak wiem, że nie szczere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach