Becia7879 0 Napisano Czerwiec 2, 2021 Cześć. Pomoże ktoś zrozumieć mi ta sytuację. Jestem od ponad roku w relacji nie wiem jak ją nazwać, spotykamy się raz na jakiś czas ale tylko na noc, mężczyzna na początku mówił mi że zakochał się we mnie, po jakimś czasie wszedl w związek z inną mówił że ja kocha ale spotykał się ze mną. Już z nią nie jest, a ze mną znowu się spotkal. Ja darze go uczuciem i on raczej o tym wie i nie wiem co mam o tym myśleć, jak wy to widzicie? Co zrobić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielika 213 Napisano Czerwiec 2, 2021 Z braku laku dobry kit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Becia7879 0 Napisano Czerwiec 2, 2021 Jak myślisz dlaczego się tak w stosunku do mnie zachowuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szywia 2 Napisano Czerwiec 2, 2021 (edytowany) Nie traktuje cię poważnie inne kobiety raczej też to tym cieciu ( podrywacz) który patrzy by przelecieć! Edytowano Czerwiec 2, 2021 przez szywia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 256 Napisano Czerwiec 2, 2021 8 godzin temu, Becia7879 napisał: Jak myślisz dlaczego się tak w stosunku do mnie zachowuje? A Ty jak myślisz, kim dla niego jesteś? Co Ci intuicja podpowiada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach