Tomaxxx 0 Napisano Czerwiec 8, 2021 Obecniem mam 30 lat i do tej pory nie uprawiałem jeszcze seksu bez zabezpieczenia, nie uprawiałem seksu analnego i nigdy nie lizałem jeszcze cipki. Czy mając 30 lat jest to normalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on.TylkoNaChwilę 33 Napisano Czerwiec 8, 2021 12 minut temu, Tomaxxx napisał: nigdy nie lizałem jeszcze cipki To normalne, oznacza, że się szanujesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Czerwiec 9, 2021 11 godzin temu, Tomaxxx napisał: Obecniem mam 30 lat i do tej pory nie uprawiałem jeszcze seksu bez zabezpieczenia, nie uprawiałem seksu analnego i nigdy nie lizałem jeszcze cipki. Czy mając 30 lat jest to normalne ? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Czerwiec 10, 2021 Dnia 9.06.2021 o 08:53, Kliop napisał: Tak nie wiem .... ja tam lubię lizać ...pierwszy raz polizałem rówieśniczce w podstawówce ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Czerwiec 10, 2021 Dnia 8.06.2021 o 21:23, Tomaxxx napisał: Obecniem mam 30 lat i do tej pory nie uprawiałem jeszcze seksu bez zabezpieczenia, nie uprawiałem seksu analnego i nigdy nie lizałem jeszcze cipki. Czy mając 30 lat jest to normalne ? A dlaczego nie lizałeś cip.ki? Kobieta nie chciała, czy ty nie chciałeś? Anala nie próbowałeś, bo? Ona nie chciała czy ty? Seks bez zabezpieczenia uprawia się raczej już w momencie kiedy jesteś pewien,że kochasz kobietę z którą jesteś i chcesz mieć z nią dzieci . Jeśli zatem nie byłeś pewien co czujesz względem kobiet, to dobrze,że się zabezpieczałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach