Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 11, 2021 Dobry wieczór.wspolzylam 6 czerwca a 10 była owulacja.jaka mamy szansę na dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolezanka 2525 11 Napisano Czerwiec 11, 2021 Bardzo małą, chociaż NMPR uczy, że w sprzyjających warunkach, w ciążę można nawet zajść 6 dni przed owulacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Czerwiec 11, 2021 Chyba nie aż tak małą... Żeby zwiększyć szanse najlepiej w okresie okoloowulacyjnym odbywać jak najwięcej stosunków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 12, 2021 11 godzin temu, Kalinka76 napisał: Dobry wieczór.wspolzylam 6 czerwca a 10 była owulacja.jaka mamy szansę na dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 12, 2021 Czyli szanse są ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniajac_marzenia 125 Napisano Czerwiec 12, 2021 1 minutę temu, Kalinka76 napisał: Czyli szanse są ? szansa 10% na 100, jesteś pewna ze owulacja byla 10 czy tak pokazuje ci aplikacja ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 12, 2021 Czyli szanse są ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 12, 2021 Robiłam test na owulację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 12, 2021 Bardzo chcemy dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Czerwiec 12, 2021 Ja zaszłam w ciążę mimo, że kochaliśmy się z mężem 6 dni przed owulacja. Bylam zaskoczona, że się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 12, 2021 Czyli szanse są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 12, 2021 Jeśli któraś z pań miała podobna sytuację proszę o podpowiedź.dodam że stosunki były dwa .na 4 i 5 dni przed owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 12, 2021 Jeśli któraś z pań miała podobna sytuację proszę o podpowiedź.dodam że stosunki były dwa .na 4 i 5 dni przed owulacja a dzisiaj czuje jakby mi jajniki chciało rozerwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Czerwiec 12, 2021 Szanse zawsze są. Podobno plemniki w ciele kobiety potrafią przezyc do pięciu dni czekając na owulację. Więc szanse jakieś tam są. Mu ginekolog mówiła, by najlepiej współżyć dwa dni przed i dzień przed owulację, bo wtedy szanse są największe. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 13, 2021 Bardzo dziękuję za pomoc.czekam na 2 kreseczki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Bardzo dziękuję za pomoc.czekam na 2 kreseczki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Zrobiłam dzisiaj na próbę test ciążowy ale wyszedł - negatywny czyżby zawczesnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka76 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Proszę o radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach