Ja12345 67 Napisano Czerwiec 13, 2021 Cześć kochani, szukam jakiś youtuberek i instagramerek w rozmiarze 40/42. Niby to rozmiar przeciętnej Polki, a ja wszędzie widzę albo plus size (Boogie, Ewa kosmetyczny koktajl, Banaszewska) albo szczuplejsze dziewczyny w rozmiarze S. Mogą być dziewczyny zarówno z PL jak i z zagranicy. Ja kojarzę tylko Radzkę i Karolinę stylizację w takim rozmiarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rytwa 425 Napisano Czerwiec 13, 2021 Samson może nawet wyższy rozmiar ma i za cholerę się ubrać nie umie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AjeAje 476 Napisano Czerwiec 13, 2021 2 godziny temu, Ja12345 napisał: Cześć kochani, szukam jakiś youtuberek i instagramerek w rozmiarze 40/42. Niby to rozmiar przeciętnej Polki, a ja wszędzie widzę albo plus size (Boogie, Ewa kosmetyczny koktajl, Banaszewska) albo szczuplejsze dziewczyny w rozmiarze S. Mogą być dziewczyny zarówno z PL jak i z zagranicy. Ja kojarzę tylko Radzkę i Karolinę stylizację w takim rozmiarze. Moze cie zainteresuje - Szusz, nosi 42 zeby bylo jej wygodniej, choc podobno moze zalozyc i 36 Jej styl jest .... hyyyym.... wysoce, nazwijmy to oryginalny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paździochowa 1005 Napisano Czerwiec 13, 2021 Shera Kerienski zdaje się większa nie jest, Charlotte Pouget utrzymuje, że nosi francuską 42, ale nie uwierzę, no chyba, że na górę tylko. Ale jest fajna i ładna. Wpisz mid size instagramers i już masz inspiracje, to samo na pintreście i na yt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paździochowa 1005 Napisano Czerwiec 13, 2021 I co do Radzkiej: przecież sama pisze, że nigdy nie była grubsza i zdaje sobie doskonale sprawę z różnicy w jej sylwetce 10 lat temu i teraz. Stylizacje to faktycznie wieczna emka no i L. z glamów też. Śmiech na sali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzyczwarte 2870 Napisano Czerwiec 13, 2021 XL to 42? To w takim razie Anna Sudol mówi, że nosi 42 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorcia 1582 Napisano Czerwiec 13, 2021 4 godziny temu, Dark Evil napisał: 40/42??? Co żeś znowu wymyśliła. Przeciez wiadomo że wszystkie beauty guru noszą rozmiar 34/36! Radzka i Karolina to też wieczne eMeczki. wspolczesne M to 40 , za mojej wczesnej mlodosci to byla Lka, ale sie baby roztyły i zeby nie wpadaly w kompleksy, to rozmiarowke zmieniono wtedy tez powstaly te xs xxs i inne ixy .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paździochowa 1005 Napisano Czerwiec 14, 2021 (edytowany) Dnia 13.06.2021 o 16:46, Dark Evil napisał: Powinnaś to napisać pod ktoryms haulem MsPupczelity, która usilnie wciska tyłek w S chociaż powinna w L 100cm w biodrach, no na pewno jest to XS/S ja jej nie oglądam, ale jak w takim razie zakłada i dopina te spodnie? to musi być ciekawy widok. Edytowano Czerwiec 14, 2021 przez Paździochowa 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Havatara 10 Napisano Czerwiec 15, 2021 Dnia 13.06.2021 o 16:15, Paździochowa napisał: Shera Kerienski zdaje się większa nie jest, Charlotte Pouget utrzymuje, że nosi francuską 42, ale nie uwierzę, no chyba, że na górę tylko. Ale jest fajna i ładna. Wpisz mid size instagramers i już masz inspiracje, to samo na pintreście i na yt. Charlotte Pouget teraz schudla ale dol na pewno nie jest 42. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiufiu 169 Napisano Czerwiec 15, 2021 Szarlot będzie miała 40/42 ale się nie przyznaje i ciągle wciska się w za małe ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna900 2464 Napisano Lipiec 18, 2021 To normalne rozmiary. Jak szukasz sensacji zajrzyj do Bugsona lub Anki Smalec vel Vegan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach