Truskaweczkax 0 Napisano Czerwiec 13, 2021 Witam kochalam się z mężem 21 maja bez zabezpieczenia kolejnego dnia przyjelam tabletke po ellaone . Po niej zero onjawow przyjętej tabletki. 9 czerwca powinnam dostać miesiaczke i dalej jej nie mam. Robilam 4 testy ciazowe każdy w inny dzień i wszystkie negatywne. Od 2 dni dziwnie się czuje zły nastrój, zmęczenie... proszę o odpowiedź czy mogę być w ciąży skoro jestem po terminie meisiaczki i test wyszedl negatywnie. Czy tabletka zaburzyła brak miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Czerwiec 13, 2021 EllaOne ma wysoką skuteczność, ale nie 100%. W celu sprawdzenia czy to ciąża zrób betaHCG z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Czerwiec 14, 2021 Tabletki " dzień po" mają to do siebie, że czasem przesuwają cykle. Zaczekaj jeszcze chwilę. Szanse na to, że jesteś w ciąży są praktycznie zerowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach